- Torres den nye Rush

Steven Gerrard sier at Liverpools nye toppscorer minner han om den gamle målkongen Ian Rush. Tommy Smith mente at Fernando Torres presterte den komplette kamp.

- Overrasket over innstilling
Fernando Torres stjeler naturlig nok overskriftene etter sine tre mål i 2.omgang mot Reading i går kveld. Den siste som berømmer spanjolen er kaptein og lagkamerat, Steven Gerrard, som også spilte Liverpools nr.9 fram til å fullføre sitt hattrick. Stevie G velger å sammenligne Fernando med selveste Ian Rush, som har scoret flere ganger enn noe andre i helrødt.

- Han minner meg om Ian Rush, sier Steven. - Jeg vet at Ian Rush var en stor angriper og som kaptein ønsker jeg ikke å legge for mye press på ham når det gjelder antall mål.

- Rush fikk imidlertid også mye kreditt for å jobbe hardt for laget og ikke gi forsvarere ro med ballen. Det er nettopp hva Fernando gjør.

- Hvis vi fortsetter å gi ham pasninger og god service, da har han allerede vist at han er en glimrende avslutter.

- Spisser fra utlandet gjemmer seg ofte bort hvis de får noen smeller, men han mottok juling hele kvelden og bare kom tilbake.

- Scoringene hans var flotte, men det aller beste var hans innstilling. Jeg visste han var hurtig, men det som har overrasket meg er hans arbeidsinnsats og innstilling.


- Komplett spiller
Den gamle stopperkjempen Tommy Smith fokuserer også på Torres i sin spalte i Liverpool Echo.

- Torres lot aldri forsvaret til Reading få ro gjennom 90 minutter. Til tross for noen brutale taklinger, og den manglende beskyttelsen han fikk fra dommeren var direkte pinlig og i tillegg skulle hatt straffe, var dette en komplett kamp fra en komplett spiller.

- I de fleste tilfeller må du benytte ditt beste lag. Den tanken som Benitez og jeg har om det er trolig forskjellig, men jeg ville hver gang skrive opp navnene Gerrard, Torres, Mascherano og Carragher på mitt dommerkort, avslutter Smithy.