- Torres og Babel trenger mer tid

Mange supportere var skuffet over innsatsen til nykommerne Fernando Torres og Ryan Babel i Hong Kong. Rafael Benitez erkjenner at duoen trenger mer tid til å komme i form.

Rafael Benitez sier til Liverpool Daily Post at både Fernando Torres og Ryan Babel må bli i bedre form før Premier League tar til. Manageren var ikke imponert over innsatsen til sine to dyre nykommere under finalen i Barclays Asia Trophy, der man som kjent tapte for Portsmouth på straffespark-konkurranse.

Torres fikk sin internasjonale spillerklarering bare fem minutter før avspark, men gjorde seg mest bemerket ved å brenne et par store sjanser og et straffespark i straffespark-konkurransen etter at han kom innpå i andre omgang. Babel virket på sin side ikke komfortabel med tempoet, og ble byttet ut etter 65 minutter. Benitez sier at duoen nå må jobbe hardt for å finne formen til seriestart.

- Jeg tror nok de to ligger litt bak de andre i treningsarbeidet, men ikke for mye. Torres kan så mye bedre, men vi har to uker til på oss. Samarbeidet med lagkameratene fungerte greit, men han må helt klart bli bedre, uttaler manageren.

- Når det gjelder Babel, så spilte han i U21-EM, og hadde således en lengre sesong enn alle andre. Han vil trenge tid. Han er en ung spiller, bare 20 år gammel, og må få tid til å finne seg til rette. Det må lagkameratene hans også bare forstå, og gi ham tid.

Benitez er fortsatt fast i troen på at duoen vil slå til i den røde trøya, og han tror også at varmen og den høye luftfuktigheten i Hong Kong bidro til at spillerne ikke kom godt ut av det.

- Vi må ta forholdene i betrakting. Det var for varmt for spillerne i Hong Kong. Vi har sett positive ting under sesongoppkjøringen, og spillerne prøvde og gjøre de rette tingene. Jeg tror alle vil finne formen til sesongstarten. Vi har fortsatt tid, og forholdene vil være annerledes. To uker til med trening vil være nok.

Flere utsolgte turer
Vår samarbeidspartner på reisesiden, Sabra Sportsreiser, melder at enda fire av Liverpools hjemmekamper nå er utsolgt for deres del. Det gjelder kampene mot Aston Villa i januar, Middlesbrough i februar, Reading i mars og Manchester City i mai. Dette betyr at Sabra nå er utsolgt for hele 15 av de 19 hjemmekampene i ligaen. Det er dermed kun til følgende hjemmekamper at det fortsatt er ledige plasser: Portsmouth (22.desember), Wigan (1.januar), Sunderland (2.februar) og West Ham (ikke terminfestet).