- Vår beste kamp noensinne

Carlo Ancelotti mener Milan aldri har spilt bedre enn i Istanbul. Liverpool får mange billetter i Blackburn. U16-spillere slipper til på U18.

Selv om Milan tapte Champions League-finalen mot Liverpool i Istanbul i 2005, sier lagets trener Carlo Ancelott til uefa.com i dag at dette er den beste fotballkampen hans Milan-lag noensinne har spilt.

- Jeg mener at den finalen er den beste kampen dette laget noen sinne har spilt. Sammenlignet med finalene mot Juventus og den mot Liverpool i Aten, var den i Istanbul langt mer spektakulær, med finere fotball og langt mer spennende. Den eneste haken ved det hele var at vi ikke vant, uttaler Ancelotti til UEFA sitt offisielle nettsted.

Billettinfo Blackburn borte
Billettkontoret på Anfield opplyser at klubben har mottatt 7141 billetter til bortekampen mot Blackburn på Ewood Park lørdag 3.november. Disse selges til sesongkortholdere som har fire eller flere bortekamper i ligaen fra i fjor registrert på sine kort fra og med torsdag. Førstkommende mandag slipper så alle sesongkortholdere til, mens alle fankortholdere får kjøpe billetter fra torsdag 25.oktober.

16-åringer får slippe til hos U18
Fra lørdagens U18-kamp, der Liverpool knuste Wolverhampton 4-1 på bortebane, er det verdt å merke seg at 15-åringen Michael Roberts debuterte på dette nivået med et sent innhopp. Roberts kom fra Tranmere i sommer, for en overgangssum som kan stige til hele £1M om alle kriterier blir innfridd. En annen U16-spiller, Adam Blakeman, var ubenyttet reserve i nevnte kamp. Ellers melder LFC Now at suspenderte Marvin Pourie har fått tre dager fri for å reise hjem til Tyskland.