- Vi er der ikke ennå

Jamie Carragher er klar over at det gjenstår mye arbeid før man kan innstille seg på en ny sesong i Champions League, men er fornøyd med utgangspunktet foran returkampen.

Andriy Voronin ga Liverpool et meget bra utgangspunkt, da han ble matchvinner med sitt langskudd borte mot Toulouse i dag. Ukraineren med den lett gjenkjennelige hestehalen fikk drømmetreff fra over 20 meter, og ballen suste opp i høyre kryss. Med både bortemål og en ettmålsledelse i bagasjen før returmøtet på Anfield, har de røde et godt utgangspunkt om knappe to uker.

- Det er et bra resultat for oss, for vi var klar over at de er et godt hjemmelag, sa Carragher til pressen etter kampslutt.

- Det var flott å ta seieren, spesielt etter å ha spilt i dette klimaet. Det var fryktelig varmt, og jeg tror treningen vi gjorde i Hong Kong hjalp oss mye med å håndtere varmen.

- Andriy scoret et kjempemål, og han har vært bra for oss til nå. Jeg sto rett bak, og hadde bra vinkel til å se skuddet da det gikk inn.

- Men kampen er ikke ferdig enda. Vi spilte ikke særlig bra i dag, og vi har spilt dårlig i returoppgjørene på Anfield de siste årene. Vi håper det blir annerledes denne gangen, sier Carra - som avsluttet kampen som kaptein etter at Steven Gerrard ble byttet ut med en smell. Vi kommer til å komme tilbake med mer så snart det kommer noe rundt skaden til Gerrard.