- Vi er i kanonform

Steven Gerrard mener Liverpool er på vei til å finne toppformen. Nye datoer for utsatte U18-kamper. Robbie Foy prøver seg i Blackpool.

Steven Gerrard mener at Liverpool har funnet storformen akkurat til riktig tid, dagen etter utklassingen av PSV i Eindhoven. Nå er de røde svært nærme sin andre semifinale i Champions League på tre sesonger, og kapteinen håper på en repetisjon av sesongavslutningen i 2005.

- Alle kan se at vi er i mye bedre form nå enn da vi møtte PSV sist. Da var vi mye mer ustabile, og mange av våre beste spillere var ute av form. Studerer man vårt spill nå ser man at sentrale spillere som Carragher, Reina og Alonso er i storform, uttaler Gerrard til Liverpool Echo i dag.

- Det samme gjelder meg også. Jeg var skikkelig frustrert i begynnelsen av sesongen, fordi jeg følte at jeg manglet energi og krefter. Jeg følte meg utslitt både psykisk og fysisk. Men etter jul har jeg følt at formen sakte men sikkert har kommet tilbake. Jeg trener bedre nå, og forhåpentligvis får jeg en formtopp akkurat på riktig tid i sesongen. Vi har så mange viktige kamper foran oss nå.

- Vi begynner å få den samme følelsen som vi hadde for to år siden, men vi må også minne oss selv om at vi må holde beina godt planta på jorda. Det er fortsatt mye arbeid som gjenstår før vi kan begynne å drømme om Aten.

- Men det blir godt å kunne sette seg ned å se Champions League på TV i kveld og være avslappet og nyte det. Men vi begynner ikke å tenke på en eventuell semifinale før returen er unnagjort. Kampen i går kveld var like tøff som bortekampen mot Barcelona. Før den kampen var det mange som tvilte på oss. I går var det omvendt, og det ble forventet at vi skulle vinne. Det setter andre krav. Det var en god kamp tatt i betraktning presset vi var under.

- Å vinne turneringen betyr så mye mer en individuell heder og ære. Det er noe du kan se tilbake på resten av livet. Det vil være bedre å vite at du har vunnet Champions League to eller tre ganger enn å vite at du har satt klubbrekord for scoringer i turneringen, avslutter Gerrard.

Nye datoer for U18-kamper
Liverpool U18 sine utsatte bortekamper mot Stoke og Huddersfield, som egentlig skulle ha vært spilt henholdsvis 10.februar og 10.mars, har nå fått nye datoer. John Owens' mannskap reiser nå til Huddersfield tirsdag 24.april. Avspark er kl. 14.30. Kampen mot Stoke går tre dager senere, fredag 27.april, med avspark kl. 15.00.

Foy i Blackpool
Den tidligere reservelagsspilleren Robbie Foy er for tiden på prøvespill i Blackpool, og skal i kveld prøve å overbevise i en reservelagskamp mot Tranmere. Foys kontrakt med Scunthorpe går ut til sommeren, og han er nå på utkikk etter en ny klubb.

En som ikke spiller i samme kamp er Liverpools junior Paul Barratt. Han har også vært på prøve på Bloomfield Road, og spilte i Seasiders forrige reservelagskamp. Etter dette har han imidlertid returnert til Liverpool, og spilte for U18 da man tapte 1-0 for Sheffield United sist fredag.