- Vi kan bare beklage til supporterne

Skuffet Benítez beklager til supporterne. Siste om skadene. Flest innslupne på Anfield siden 1930. Ung argentiner på vei?

Rafa var tydlig skuffet etter marerittkvelden på Anfield, der man slapp inn 6 (!) mål og røk på hodet ut av ligacupen.

- Det var en dårlig kveld for oss alle, og alt vi kan gjøre er å beklage til våre supportere. Nå er ikke tiden til å plassere skyld. Vi vinner sammen og vi taper sammen, sa Rafa til pressen etter kampen.

- Problemet var å slippe inn fire mål i første omgang. Når stillingen er slik til pause blir det veldig vanskelig å komme tilbake i kampen. Vi trengte et tidlig mål i andre omgang, men klarte ikke få det. Når vi først klarte å score hadde Arsenal nok kvalitet i laget til å holde på ballen og gjøre det vanskelig for oss.

- Vi må glemme denne kvelden så fort som mulig, og se frem mot Watford i ligaen på lørdag og Champions League, avsluttet Rafa.

Siste om skadene
Det var ikke kun det faktum at man slapp inn 6 mål og ble utslått i en kvartfinale som gjorde dette til en helsvart kveld. Mark Gonzalez måtte tidlig ut på båre, og Luis García fulgte etter med store smerter senere i kampen. Mest alvorlig gikk det ut over Luis García, som pådro seg en kneskade.

- Luis har problemer med kneet, men på dette tidspunktet vet vi ikke helt hvor alvorlig det er. Han skal på scan i morgen, og det ser ut som at vi må klare oss uten Luis en lang periode.

Mange fryktet brudd da Mark Gonzalez ble fraktet av banen, men han har kun fått en trøkk i skinnleggen. Det var flere som pådro seg smeller i kveld, og Stephen Warnock ble byttet ut med forslått ribbebein.

Det har ikke kommet noen meldinger om Gerrard har fått noen skade, men det så ut som at han hadde smerter etter avslutningen sin på overtid.

Flest innslupne i en kamp på Anfield siden 1930
Liverpool har ikke vært mer gavmilde bakover i en kamp på eget gress siden Sunderland var på besøk en aprildag i 1930. Da tapte man 0-6, noe som er vårt største ligatap hjemme i historien.

Ung argentiner på vei?
I følge Sky Sports skal Liverpool være nær å kapre den argentinske midtbanespilleren Sebastian Eduardo Leto fra klubben Lanus. Vise-president Ruben Feretti hevder at River Plate og en ukjent spansk klubb har bydd på 20 år gamle Leto, men at Liverpool er de eneste interesserte som er villige til å betale de £1,85M Lanus krever for spilleren.