- Vi kan bare skylde på oss selv

Peter Crouch innrømmer at spillerne har kun seg selv å skylde etter EM-exit. Rafael Benitez støtter sine engelske spillere i å slå tilbake i møtet med Newcastle lørdag.

Peter Crouch scoret et flott mål da han utlignet til 2-2 mot Kroatia. Peter kunne fort blitt helten for England, hadde det ikke vært for at England slapp inn et nytt mål før slutt.

- Det har ikke sunket inn ennå, det er en stor skuffelse. I garderoben var stemningen laber, men vi må reise oss fra dette.

- Det er ingenting som kan muntre oss opp fra den kampen. Vi gjorde en forferdelig start og lå under 2-0 etter kun et kvarter. Det eneste vi kan se til er den lille perioden vi spilte godt i andre omgang.

- Vi viste karakter da vi kom tilbake og gjorde 2-2, men vi hadde mer motgang i vente. Jeg trodde vi hadde gjort nok på det tidspunktet til å gå videre, noe man sikkert så på min reaksjon etter scoringen.

- Jeg håpte poenget vi hadde på det tidspunktet skulle holde ut kampen, men slik endte det ikke. Det var ekstremt tilfredsstillende å score målet, og jeg trodde virkelig at vi da hadde gjort jobben. Det er så skuffende.

Rafa støtter sine engelske spillere
Peter Crouch er åpenbart en slagen mann, og Gerrard vil også bli hjemsøkt av den spolerte muligheten til å nå EM-sluttspillet neste sommer. Benitez jobb blir nå å hente spillerne opp fra elendigheten foran møtet med Newcastle.

- Jeg er kun fokusert på laget mitt, og vil alltid gi 100 % for å støtte Steven, sier Benitez.

- Stevens innsats er alltid topp, han vil spille så godt som han alltid gjør for oss. Peter Crouch scoret et flott mål og viste sin kvalitet. Vi ser nå frem til kampen mot Newcastle.

- Det vil bli en tøff kamp, på samme måte som alle andre kamper i Premier League, men vi vet at dersom vi vinner, så vil vi være virkelig nærme toppen av tabellen. Vi har en viktig uke foran oss, jeg har full fokus på å trene og støtte laget mitt.