- Vi kan ikke la sesongen renne ut i sanden

Jamie Carragher mener at han og hans lagkamerater må ta seg sammen. Selv blir stopperen skrytt opp i skyene av Terry Venables. Sissoko vil bli som Vieira.

Jamie Carragher går i dag ut i Liverpool Echo og advarer sine lagkamerater mot å la årets sesong renne ut i sanden. De røde tok ikke vare på sjansen til å klatre opp på tredjeplass på tabellen i helgen, og selv om man er sju poeng foran Bolton på femteplass er Carragher fullt klar over at Champions League-kvalifisering til neste sesong fortsatt ikke er sikret. Åtte ligakamper gjenstår, og nå er stopperen opptatt av at det ikke blir tatt lett på disse.

- Vi ønsker selvsagt å nå så langt som mulig i Champions League, men vi må også forsikre oss om at vi er med i turneringen til neste sesong. Jeg er sikker på at kampen om tredjeplassen vil pågå helt til siste slutt, og vi ønsker å ta den tredjeplassen, sier scouseren.

- Vi hadde ingen god start på sesongen, og vi er klar over at vi er et stykke bak Chelsea og Manchester United. Ligaen er en maraton, og vi må bli bedre. Vi er på et nivå under tetduoen, og det forspranget må vi ta igjen. Hvordan vi skal klare det må trenerstaben og manageren finne ut. De må peke ut retningen.

- Som spillere må vi gjøre alt vi kan frem til sesongslutt for å bevise at vi fortjener å få fortsette i klubben også etter sommeren. Det er ikke opp til meg å si noe om troppen må styrkes. Det er det manageren som har noe med. Som spiller kan jeg bare gå i meg selv for å bli bedre, avslutter han.

Venables lovpriser Carragher
Englands assisterende landslagssjef Terry Venables er ute med ros til Jamie Carragher. Steve McClarens høyre hånd innrømmer at komponeringen av forsvaret til kampene mot Israel og Andorra har blitt en hodepine for landslagsledelsen.

- Jamie har vært strålende denne sesongen. Det vil alltid være fristende å benytte han på backen for å få plass til John Terry og Rio Ferdinand. Han var vår beste forsvarer mot Kroatia, og jeg er heller ikke i tvil om at han kan gjøre en jobb som venstreback.

- Faktum er at han kan spille hvor som helst i forsvarsrekka, i tillegg til at han kan benyttes som anker på midtbanen. Med litt arbeid på treningsfeltet er jeg sikker på at han kunne operere på samme måte som Claude Makelele gjør for Chelsea, siteres Venables av liverpoolfc.tv.

Sissoko vil bli som Vieira
Mohamed Sissoko har satt seg som mål å bli en like innflytelsesrik spiller for Liverpool som Patrick Vieira var for Arsenal i sine glansdager. 22-åringen har som alle vet blitt sammenlignet med Vieira både i tide og utide. Afrikaneren innser imidlertid at han har et stykke igjen før han når sitt mål.

- Jeg er klar over at jeg har blitt sammenlignet med Patrick Vieira. Han var stor som Arsenal-spiller, og hadde stor innflytelse på engelsk fotball mens han var i Premier League. Jeg er fortsatt bare 22 år gammel, og har mye å lære. Mye arbeid gjenstår. Skal jeg bli som Vieira må jeg jobbe hardt for å bli en bedre spiller enn jeg er nå, sier afrikaneren til liverpoolfc.tv.

- Kanskje, en vakker dag, vil folk si at jeg har blitt så god. Det er mitt mål, avslutter han.