- Vi kan kjempe om ligatittelen

Rafael Benitez klar på at hans Liverpool er i en stadig positiv utvikling. 22 kjemper om en plass på lag eller benk i kveld. Tilbakeslag for Daniel Agger.

Sterkere tropp
En offensiv Rafael Benitez nektet i går å uttale seg mer om den konflikten som herjer innad i Liverpool FC, men mente at den sportslige utviklingen var slik den skulle og at man nå hadde en tropp som var klar til å kjempe om å vinne både Champions League og Premier League.

- I de siste kampene har vi scoret åtte mot Besiktas, to mot Fulham og tre mot Newcastle, forklarer manageren. - Vi er ubeseiret i Premier League og har ni poeng mer enn på samme tid forrige sesong.

- Vi er nå mye sterkere enn da vi kom hit, en kan bare se på verdien av spillerne.

- Jeg mener at laget viser i hver kamp at de er i utvikling og fremgang, og vi kommer til å bli enda sterkere når spillere som Xabi Alonso, Jermaine Pennant og Daniel Agger blir klare igjen.

- Vi er i en god posisjon og jeg er overbevist om at vi er gode nok til å kunne kjempe om Premier League og Champions League.


22 mot Porto
Følgende spillere er med i troppen som vil danne laget og sju reserver i kveldens kamp mot Porto:

Pepe Reina, Charles Itandje, David Martin, Steve Finnan, Alvaro Arbeloa, Sami Hyypiä, Jamie Carragher, Jack Hobbs, Fabio Aurelio, John Arne Riise, Harry Kewell, Sebastian Leto, Javier Mascherano, Momo Sissoko, Steven Gerrard, Lucas, Yossi Benayoun, Ryan Babel, Peter Crouch, Fernando Torres, Andriy Voronin, Dirk Kuyt.


Agger fortsatt ute
Rafael Benitez har bekreftet at Daniel Agger har fått et tilbakeslag på veien tilbake fra sin metatarsal skade. Det var forventet at dansken vil være ute i om lag seks uker med bruddet i foten, men det er nå ti uker siden han måtte melde forfall mot Porto i Champions League. Rafa har ikke antydet når man nå forventer å få dansken tilbake på banen igjen.