- Vi må slå Fulham

Jamie Carragher er lei av uavgjorte kamper på hjemmebane. Nå insisterer han på at kun seier er godt nok mot Fulham. Besiktas vurderer å sparke spillere. Vant £5000 på 8-0.

Jamie Carragher sier at både han og alle hans lagkamerater må bli bedre om Liverpool skal klare å fullbyrde drømmen om å vinne Premier League. Midtstopperen har nå lagt 8-0 seieren over Besiktas bak seg, og konsentrerer seg fullt og helt om lørdagens kamp mot Fulham. Han er bekymret over at Liverpool har spilt så mye uavgjort på hjemmebane i år, og vil gjerne få rettet på det.

- Det er veldig viktig at vi begynner å vinne hjemme i stedet for å spille uavgjort. Borteformen vår er god, men vi har spilt alt for mye uavgjort hjemme. Det er årsaken til at vi ligger litt bak teten i ligaen, sier scouseren til liverpoolfc.tv.

- Hele laget må bli bedre. Selv om du synes du spiller bra, må du yte enda litt mer. Det er hva fotball handler om, legger han til.

- De andre lagene ser etter våre svakheter, og jeg er sikker på at Fulham tror de kan få med seg poeng fra helgens kamp. Vi må yte det lille ekstra som gjør at vi tar alle tre poengene.

- Jeg sier ikke dette fordi jeg ikke respekterer Fulham, men dersom du ønsker å vinne ligaen så må du slå dem på hjemmebane. Årets liga er veldig jevn. Vi er på 7.plass nå, men akkurat nå handler det ikke om plassering, men om avstanden frem til teten. Den er på seks poeng, og vi ønsker å tette det gapet.

- Vi trenger virkelig å vinne denne kampen. Ikke minst fordi det er et avbrekk med landskamper etterpå. Klarer vi å vinne, vil det gi oss et løft. Vi klarte kun uavgjort mot Tottenham før forrige landskamp-pause, og da ble vi gående å ergre oss over det i to uker.

Arbeloa har aldri opplevd maken
Bølgene har ikke helt lagt seg etter at Liverpool knuste Besiktas med 8-0 på tirsdag. Alvaro Arbeloa sier blant annet til Setanta at han aldri har vært med på maken til kamp.

- Det var en utrolig kamp. Jeg har aldri spilt i en europacupkamp med et slikt sluttresultat før. Vi kunne faktisk ha gjort flere mål. Besiktas er ingen dårlig motstander, de slo oss som kjent i Istanbul. Men på Anfield tillot vi dem ikke å puste en gang. Vi fikk et tidlig mål, og det var nøkkelen som åpnet opp kampen, mener 24-åringen som leverte meget bra innsats på høyrebacken.

- Det var en opptur for laget etter flere uker med uavgjorte resultater og få mål. Vi har fortsatt mulighet til å gå videre fra gruppen, men da må vi vinne de to siste kampene. Jeg tror vi skal klare det. Laget er fokusert på å vinne de to kampene som om de var finaler. Vi har Porto hjemme, og da må vi vise samme glød som vi gjorde denne uken.

Besiktas vurderer å gi spillere sparken
Nyhetsbyrået Reuters melder at Besiktas vurderer å gi flere spillere sparken etter å ha tapt med rekordsifrene 8-0 på Anfield.

- Vi må kanskje kvitte oss med noen av våre spillere. Besiktas sine interesser kommer foran alt annet, siteres klubbpresident Yildirim Demiroren.

Vant £5000
Det var ikke bare Liverpools spillere og supportere som jublet over 8-0 seieren over Besiktas tirsdag kveld. Bookmaker-firmaet Paddy Power melder om at en av deres kunder i Manchester hadde satt £10 både på 6-0, 7-0 og 8-0, til henholdsvis 50-1, 150-1 og 500-1 i odds. Det må ha vært en spennende innspurt for nettspilleren. Liverpool ledet som kjent bare 5-0 da 12 minutter gjenstod, men da Peter Crouch satte inn 8-0 ett minutt før full tid stod mannen igjen som vinner av hele £5000. Mannen pustet nok lettet ut over at dommeren faktisk blåste av kampen for tidlig, da han ikke ville ha vunnet noe som helst om Liverpool hadde gjort ett mål til!