- Vi må ta en kamp av gangen

Liverpool ligger dårlig an så langt i gruppspillet, og må vinne de tre siste kampene. Rafael Benitez konsentrerer seg om en kamp av gangen. Heller ikke Gerrard har kapitulert.

Returkampen mot Besiktas finner sted på Anfield 6. november og status foran de tre resterende kampene skrev vi om for litt siden.

- Hvis vi spiller som i dag så kan vi vinne de resterende kampene, sa Benitez til Sky Sports.

- Spillerne jobbet hardt, de er ikke å skylde. Fansen vil tro at vi kan greie dette etter å ha sett denne kampen.

- Det første vi må gjøre er å tenke på den neste kampen og prøve å vinne den. I kveld hadde vi mange alternativ og mange skudd, så vi kontrollerte nesten alt. Vi gjorde en stor feil i første omgang og da måtte vi frem for å score.

- I andre omgang, igjen, vi kontrollerte nesten alt og kun mot slutten hadde de to kontringer og to nye sjanser. Når man kontrollerer kampen og skaper sjanser, så kan man ikke gjøre annet enn å fortsette med det og prøve å gjøre det samme. Feilene vi gjorde skjedde på grunn av misforståelser, fordi de satte oss under press.

Gerrard hadde heller ikke kapitulert etter kampen.

- Vi er fornøyd med spillet vårt, men ikke med resultatet. Nå må vi fortsette, vinne våre tre gjenstående kamper, og så se hva som skjer.

- Før denne kampen hadde vi et fjell å klatre. Nå har fjellet blitt høyere. Men vi må se på det positive og lære av våre feil. Vi er kapable til å vinne våre tre resterende kamper.

- Feilene vi gjorde skjedde på grunn av misforståelser, fordi de satte oss under press. De tok sine sjanser. Vi spilte bra i lange perioder og følte vi fortjente noe fra kampen.