- Vi må vise Toulouse respekt

Rafael Benítez sier foran ettermiddagens oppgjør at Liverpool tar Toulouse på alvor, og viser respekt overfor det franske laget. Javi García til Atlético. Liverpool - Chelsea helt utsolgt.

Rafael Benítez har advart spillerne sine om at Toulouse ikke må undervurderes i forkant av den første kampen i tredje og siste kvalifiseringsrunde for å nå gruppespillet i Champions League.

Til tross for at de røde vil være overlegne favoritter til å nå gruppespillet, maner Benítez til respekt og beretter at intet lag som ender på tredjeplass i Ligue 1 i Frankrike ikke må ses på som lett motstand.

- Toulouse er i besittelse av gode spillere, og det vil bli en vanskelig kamp. Når man er et storlag, og møter noen som ikke er så store, kan man tro det er lett, men man må vise respekt overfor motstanderen, proklamerer spanjolen.

- Vi har noen speidere i Frankrike og vi har sett på videoer. Toulouse fortjener den største respekt, for de har mange gode spillere og mye kvalitet i troppen sin. Vi er også under mer press enn hva som er tilfellet for dem, men det er normalt.

Med tanke på den kommende storkampen mot Chelsea, uttaler Benítez følgende: - Alle spillerne vil være klare til søndagen etter å ha spilt denne kampen, men jeg må analysere situasjonen og se hvor mange endringer jeg trenger å gjøre. Vår prioritet i kveld vil være Champions League, samtidig som vi prioriteter Premier League på søndag.

- Vi har alltid samme taktikk foran kamper som dette - målet er å både score og vinne. Dersom vi kan gjøre det bra i den første kampen er det flott, men om ikke det skjer så vet vi at Anfield er et meget bra sted for oss i returoppgjøret, fortsetter taktikeren.

En spiller som garantert ikke vil spille i begge oppgjørene er Jermaine Pennant, som ikke engang er med i troppen til Frankrike. Troppen er nå såpass stor at det alltid vil bli et par profilerte spillere som ikke når troppen, men Benítez ser kun på det som et hyggelig luksusproblem.

- Det er klart vi har et lite problem når man kun kan benytte 16 spillere i England og 18 i Europa. Vi er i en bra situasjon nå, for vi har mange gode spillere, og jeg tar en avgjørelse om hvem som spiller eller ei.

- Jeg prøvde å forhandle med både det engelske fotballforbundet, Premier League, UEFA og FIFA, og spurte dem om det gikk an å benytte tolv spillere på banen samtidig, men det sa det ikke var mulig! spøker Benítez.

- Dette er fotball, ikke rugby, så man kan kun spille med elleve. Jeg kommer til å forberede den samme beskjeden til alle spillerne. De må forholde seg profesjonelle og være klar til dyst når de trengs, avslutter Rafa.

Javi García til Atlético
Den sentrale midtbanespilleren til Real Madrid har vært et mål for Rafael Benítez, men nå virker det som om spilleren ender opp på Vicente Calderón, kun en liten kjøretur fra hans nåværende hjemmebane Santiago Bernabeú.

Real Madrid har sikret seg den nederlandske superduoen Wesley Sneijder og Royston Drenthe, og da skal ledelsen være mer innstilt på å la Javi García forlate klubben. Atlético kom med et bud pålydende £2M for et par uker siden, og tilbudet skal gjelde fortsatt. Real Madrid skal være villige til å la han gå, forutsatt at de får muligheten til å kjøpe han tilbake i løpet av de neste to årene.

Liverpool - Chelsea utsolgt
Liverpools offisielle hjemmeside opplyser at det blir fullt hus på Anfield når Liverpool tar imot Chelsea til dyst på søndag, og at alle billetter er utsolgt.