- Vi skal slå tilbake

Peter Crouch lover å slå tilbake etter det forsmedelige tapet for Reading. Nå er det avansement i Champions League som gjelder for de røde.

Peter Crouch sier til Liverpool Echo i dag at han tror at han og hans lagkamerater vil reise seg etter lørdagens tap mot Reading, og vinne den helt avgjørende Champions League-kampen mot Marseille i morgen kveld.

- Vi er ikke vant til å tape, men vi har opplevd tilbakeslag før også og kommet sterkt tilbake. Vi har nok karakterstyrke i troppen til å slå tilbake etter dette nederlaget og få et godt resultat mot Marseille.

- Vi har fortsatt tro på det vi holder på med. Vi hadde et arbeidsuhell mot Reading, men forhåpentligvis har vi lagt det bak oss nå. Ser man på våre siste kamper har vi spilt fantastisk fotball og gjort mange mål, og vi har vunnet flere kamper overbevisende. Dette er en enormt viktig kamp, og jeg tror vi alle ser frem til den. Vi må vinne for å gå videre, slår han fast.

- Vi har en fantastisk statistikk i Champions League de tre siste sesongene. Vi har kommet oss til to finaler, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Det starter med Marseille nå. Troppen besitter nok kvaliteter til å slå hvem det skal være, og nå har vi noen gode tester foran oss. Vi har Manchester United etter denne, og de vil utvilsomt teste oss.