- Vi skal vise at vi er et godt lag

Benítez: - Liverpool må vise viljestyrke. Vi har tro på at vi kan forbedre oss mot topplagene. Dette blir en skikkelig test. Chelsea trolig ikke påvirket negativt av indre uro. Vi bør score først.

Rafael Benítez legger vekt på å finne tilbake til vinneroppskriften på hjemmebane, etter to ydmykende cuptap for Arsenal.
- Vi har tapt våre to siste hjemmekamper i ulike cuper mot Arsenal. Vi vet at vi må få ting på plass foran våre egne fans. Nå må vi vise viljestyrke og at vi er bedre enn det, uttaler Benítez.

- Vi vant mot Watford forrige helg, og vi viste hva vi er kapable til. Nå må vi vise det samme mot Chelsea, å vise at vi er et godt lag. Da kan vi virkelig komme tett opptil dem.

Det har vært mye bråk rundt Chelsea den siste tiden, blant annet spekulasjoner om Mourinhos fremtid i Chelsea. Benítez tror likevel ikke at London-klubben er særlig påvirket av dette.
- Uansett hva som har blitt sagt om Chelsea denne uken, er det alltid vanskelig å spille mot dem enten det er nå, for én måned siden eller for to måneder siden. Det spiller ingen rolle.

- De er et topplag, med ikke bare én viktig spiller, men med mange. Dette er en test for oss, men det gjelder også når vi møter Manchester United og Arsenal på Anfield om et par uker.

- Hvis vi kan beseire dem, vil folk si at vi kan skape en reell kamp ut av det.

- Mot topplagene må vi forbedre oss, og vi har tro på at vi kan klare det.

- Vi har klart å slå de beste klubbene i cupene. Det er i ligaen vi har et problem. Men det er små detaljer, små feil. Scorer vi det første målet, kan ting forandre seg.

- Jeg bryr meg ikke om hva som har skjedd i Chelsea. Jeg er kun interessert i hvilken tropp og spillere de skal benytte. Ingenting annet. Jeg foretrekker ikke å snakke om våre motstandere.

- De har et veldig godt lag, en god manager og gode spillere. De har mange styrker. Vi vet at det kommer til å bli vanskelig, men vi vet også at formen vår i ligaen er veldig god.