- Vi skylder fansen en seier mot United

Dirk Kuyt ønsker å hevne en svak bortekamp på Old Trafford i oktober, og lover at de helrøde ikke sparer på kruttet tre dager før returmøtet med Barcelona.

Exit fra FA-Cup og Ligacup har gjort at Liverpool har hatt et uvanlig rolig kamp-program de siste ukene.  Til helgen vil det imidlertid toppe seg igjen, da man spiller mot erkerivalen Manchester United på lørdag og Barcelona i Champions League tirsdagen etter.

Det vil helt sikkert bli spekulert de nærmeste dagene om Rafael Benitez vil velge å spare noen av sine nøkkelspillere til ligamøtet med United.  Forspranget fram til de tilreisende fra Manchester er på 16 poeng, mens uavgjort vil holde til avansement til kvartfinalen i CL på bekostning av Barca.  Det synes liten tvil om hvor man har de største sjansene til suksess denne sesongen.

Energibunten Dirk Kuyt avviser imidlertid at de røde ikke vil gjøre det de kan for å ta en seier da man åpner ligarunde 29 tidlig lørdag ettermiddag.  Nederlenderen er mer opptatt av at man får slettet en heller ynkelig kamp på Old Trafford i oktober i minnet, da Liverpool tapte 0-2 etter svak innsats.

- Jeg synes vi skylder å gjøre en god kamp etter hva som skjedde på Old Trafford, understreker Liverpools toppscorer i ligaen til Liverpool Echo.  – Det var skuffende og vi ønsker definitivt et bedre resultat på Anfield.  Vi må bare gå til kampen med samme innstilling som vi har hatt den siste uka.

- Hvis du kan slå et lag som Barcelona, med kvalitetspillere som Messi og Ronaldinho, da vet du at du kan slå mange lag.  Vi har nå slått Chelsea hjemme og Barcelona borte, slik at vi har selvtillit til også å beseire Manchester United.

- Dette er en av sesongens viktigste kamper, slik at ingen vil tenke på Barcelona før etter sluttsignalet har gått.

- Vi er i en situasjon hvor vi ikke behøver å bekymre oss om at vi må bli nummer to eller de lagene som er bak oss.  Vi må bare konsentrere oss om å vinne våre egne kamper, og ikke tenke på Chelsea, Arsenal eller Bolton.  Ingen ting vil være bedre enn å slå United.

- Det vil være spesielt moro for meg å spille mot Edwin van der Sar.  Han er en legende i Nederland og hvis du kan score på ham, da kan du score mot hvem som helst i verden.