- Viktig å beholde konsentrasjonen

Carra understreker hvor viktig det er å beholde fokus, nå som andreplassen er innen rekkevidde. Ingen ny forsvarer i januar. Brouwer-interesse bekreftes. Dr Fun døde i helgen.

Jamie Carragher forteller til Liverpool Echo i dag at Liverpool-spillerne nå fokuserer på å ta igjen Chelsea, og ikke tenker så mye på Manchester United på toppen av tabellen. Scouseren, som av mange ble kåret til banens beste mot Chelsea på lørdag, slår fast at det er viktigere enn noen gang å opprettholde den gode ligaformen. Midtstopperen mener at han og hans lagkamerater ikke vil la seg blende av at United tapte mot Arsenal i helgen, og avfeier at man på Anfield går rundt og drømmer om å ta igjen Alex Fergusons mannskap.

- Det var en god helg for oss, men det er ikke vits i å legge press på seg selv. Vi må bare fokusere på å vinne så mange kamper som mulig, og legge press på de to lagene foran oss på tabellen, uttaler Carragher til Echo.

- Målet nå må være å ta igjen Chelsea. Det kan være mulig etter lørdagens resultat. Klarer vi å klatre opp på andreplass, får vi eventuelt vurdere situasjonen på nytt da. Vi har gjort det bra de siste månedene, mens pressen har snakket om Manchester United og Chelsea i stedet for om oss. Det er fint at noen journalister nå nevner oss som tittelkandidater igjen, men av og til er det best å jobbe i det stille.

- Alle lurer på om det var bra for oss at Arsenal slo Manchester United. For øyeblikket er det Arsenal og Chelsea som er nærmest oss på tabellen, og som vi kjemper om andreplassen med.

Chelsea-manager Jose Mourinho skyldte på skadeproblemer etter at rubelklubben tapte på Anfield i helgen. Disse unnskyldningene er ikke Carragher videre imponert over.

- I den første sesongen til Rafa i Liverpool husker jeg at vi gikk til storkamper med Neil Mellor som ensom spiss, på grunn av mange skader. Jeg husker ikke at noen brukte det som unnskyldning.

Ingen ny forsvarer i januar
Liverpool Echo skriver i dag at Liverpool trolig ikke kommer til å hente inn noen ny forsvarer i januar, etter at Lucas Neill valgte å si nei til Anfield-klubben til fordel for West Ham. Alt tyder nå på at Benitez venter med å forsterke denne lagdelen til sommeren.

Echo bekrefter Brouwer-interesse
Ellers skriver Echo at Benitez fortsetter å hente inn unge spillere til klubben. Lokalavisen bekrefter at spanjolen håper å få sluttført en avtale med den 18 år gamle Ajax-spissen Jordy Brouwer denne uken.

Dr Fun er død
En av de aller mest kjente og kjære Liverpool-supporterne de siste årene, Dr Fun, døde i helgen. 63-åringen, hvis egentlige navn var Lenny Campbell, måtte gi opp sin lange kamp mot kreften.

Dr Fun ble til stadighet zoomet inn av TV-kameraene, iført sin helrøde dress og med med dukken Charlie i hånden.

RIP.