- Viktig for klubben

Rafa Benitez understreker at en finale i Aten betyr mye for fremtiden til Liverpool FC. Australia optimistiske med tanke på Harry Kewell. Helikopter med Chelsea-supportere styrtet.

- Alt for perfekt
En smørblid Rafa Benitez berømmet spillere og fans etter nok en klassisk semifinale mot Chelsea på Anfield.  Manageren bryr seg ikke noe om hvem som vinner i Milano i kveld, og ser heller fram til en positiv fremtid med de helrøde.

- Jeg ønsker ikke å si at jeg har noen favoritt i den andre semifinalen, jeg vil bare sette meg ned å nyte den kampen, sier en avslappet Rafa.

- Det var vanskelig mot Chelsea – vi behøvde å score men kunne samtidig ikke slippe inn noe mål.  Jeg syntes vi startet bra.  Etter hvert ble vi noe presset fordi at de har gode spillere som Drogba, Robben, Wright-Phillips og Kalou, og som er vanskelige å kontrollere.

- Vi scoret et mål, men det var likevel vanskelig å holde buret rent gjennom hele kampen.  Straffesparkene som ble tatt var gode og nå kan vi slappe av og nyte det.

- Spillerne visste hvordan de skulle slå Chelsea, ved å spille med lidenskap.  Når du kan høre at supporterne er bak deg, da hjelper det spillerne med besluttsomhet, følelser og innsats, og de prøvde også å spille med intelligens.

- Våre supportere var fantastiske og atmosfæren var utrolig.  Jeg tror det er virkelig viktig for klubben og dens fremtid at vi nådde finalen.


Frisk Kewell
Harry Kewell gjorde det bra i de 35 minuttene han spilte for reservene på mandag, og virket slank og i god fysisk form.  Manageren til Australia, Graham Arnold, avventer nå for å se om man kan få stjernespilleren klar for det asiatiske mesterskapet til sommeren, men er optimistisk.

- Fysisk så han fantastisk ut, mener Arnold.  – Liverpool gjorde det klart at de ikke ville slippe ham ut på banen før han matchet alle sine tidligere fysiske tester, og så like bra ut som noen gang.  Det var bare deilig å se ham tilbake på banen.  Han var bevegelig, og dette var et stort skritt framover for ham.

- Harry har jobbet hardt for å komme dit han er i øyeblikket, og nå gjelder for ham å få kamptrening.  Han blir hjulpet av noen av de beste som finnes innen sportskader og har også Les Gelis (fysioterapeut for Australia) der.  Det ser positivt ut.  Du kunne se hvor glad Harry var for å komme helskinnet igjennom testen.

- Det er mye som skjer før det asiatiske mesterskapet.  Jeg vet ikke hvilke planer Liverpool har for ham, men de tre neste ukene vil være avgjørende.


Supportere savnet
Den velstående Chelsea-supporteren Philip Carter styrtet i sitt eget helikopter på vei hjem fra kampen på Anfield i natt.  I tillegg til Carter var det piloten sammen med to eller tre andre personer som hadde vært med og sett semifinalen