- Ville ikke være en spiller for troppen

Craig Bellamy har forklart hvorfor han heller ønsket å være en nøkkelspiller for West Ham, enn en for troppen til Liverpool. Canal+ bekrefter ni kamper med LFC. Superrask tenåring linket.

- Ønsket ikke å lure meg selv
Med en prislapp på £7.5M er Craig Bellamy det dyreste kjøpet til West Ham noen sinne.  Rafael Benitez la ikke skjul på at waliseren trolig ville fått enda mindre spilletid i angrepet til de røde etter at Fernando Torres var sikret, og Bellamy sier at han skjønte tegningen.

- Å være i Liverpool var en stor erfaring for meg og jeg tror West Ham vil dra nytte av det denne sesongen, fordi jeg vet at jeg er blitt en bedre spiller.  Jeg holdt med Liverpool som gutt og ville igjen hatt sjansen til å spille i Champions League neste sesong, men jeg måtte se lengre enn det slik Lucas Neill gjorde det.

- Han ville vært en spiller for troppen, slik jeg var det.  Noen folk forstår det ikke, men muligheten til å bli en sentral spiller i en ambisiøs spiller som West Ham er veldig tiltrekkende.

- Det var viktig for meg å begynne å spille fast igjen.  Jeg kunne ha forblitt en troppspiller i Liverpool og tatt imot min lønn ved å spille fra tid til annen, men da ville jeg lurt meg selv og min personlighet.

- Jeg ønsker å spille hver uke, å kunne teste meg selv og være i søkelyset.  Jeg har signert for fem år og ønsker å slå meg til ro her.


Ni kamper på Canal+ Sport 1
Canal+ bekrefter i dag at man vil sende alle de kampene som Sky Sports og Setanta har plukket ut med Liverpool før 1.desember direkte.  Alle disse kampene vil også bli vist på Sky Sports 1.


Liverpool vurderer ny 16-åring
I en sommer hvor Liverpool har sikret seg en rekke tenåringer, da først og fremst fra utlandet, til sitt reserve- og juniorlag, blir i dag klubben linket til David Amoo fra Millwall.

Amoo skal ha vært på trening i Liverpool og vært i samtaler med de røde.  Den 16-årige angriperen scoret ni mål på 20 juniorkamper for Millwall forrige sesong.  Han skal ikke ha profesjonell kontrakt med ”løvene”.

Spillerens største fortrinn skal være en fart som gjør at han også har hevdet seg i fri-idrett og vist lovende takter på 100 meter.