- We’ll be there, baby!

George Gillett hadde aldri opplevd noe som kunne sammenlignes med semifinalen. Parry bryr seg ikke om Mourinho, men utrykker bekymring for sikkerheten hvis det blir engelsk finale.

- Rafa legger kursen
I et intervju med Viasat sier George Gillett at han er heldig som er kommet til en klubb som Liverpool FC, og at opplevelsen på Anfield i går var unik.

- Hvordan kan man beskrive en slik kveld, fortalte en smilende George.  – Jeg var litt bekymret foran straffene, men du verden så spennende.

- Vi er veldig heldige som har kommet til en slik klubb.  Rick Parry, Rafael Benitez og de andre har bygget en utrolig klubb.

- Veien videre vil bli opp til Rafa Benitez å stake ut, det er han som må komme med den sportslige planen og strategier.

- Jeg har aldri opplevd en kveld som denne.  Da vi vant Stanley Cup i Montreal var det noe av det samme, men likevel ikke helt som det var på Anfield.

Og nå skal dere til Aten, spurte reporteren:  - You bet, we’ll be there baby!

                                               George Gillett, Rick Parry og Tom Hicks.


- Like bra som sist
Daglig leder Rick Parry greide ikke å la være annet enn at han sendte en liten stikkbemerking til José Mourinho og alle de surmagede kommentarene som manageren til Chelsea ikke minst kom med etter semifinalen.  Parry mente også at dette minst matchet 2005, at en engelsk finale ville by på større utfordringer når det gjaldt sikkerheten, og at ligaen fortsatt var klubbens hovedmål.

- Jeg bryr meg ikke om hva han sier, jeg hører bare ikke på, sa Parry på spørsmål om manageren til Chelsea.  – Jeg antar at dersom du har investert £500M er det en fantastisk sesong å vinne ligacupen.  Han må få lov til å uttrykke sine meninger, vi bryr oss om Liverpool.

- Det var igjen en utrolig kveld på Anfield.  Jeg trodde aldri jeg ville få gjenoppleve atmosfæren fra 2005, men dette tror jeg var på høyde med det.  Fansen, spillerne og manageren har gjort en fantastisk jobb, og det var utrolig å være til stede.

- Hvis det blir en engelsk finale, vil det dessverre være bekymringer fra et sikkerhetsmessig synspunkt.  Det vil være spørsmål som må besvares.  Det vil bli mange supportere fra begge lag som kommer til å reise uten billett, noe som myndighetene må håndtere.  Nøye planlegging og strategi vil være nødvendig.

- For oss er fortsatt det gjeveste å vinne Premier League, det har vi aldri lagt skjul på.  Alle her ønsker at vi skal kunne kjempe om ligatittelen.  Vi er fortsatt ikke helt der, men vi vil gjøre alt vi overhodet kan for å komme dit.