- West Ham like viktig som Chelsea

Rafa håper uthvilte Liverpool kan sikre seg tre nye poeng på tirsdag. Ikke gitt opp transfers. Sissoko, Zenden og Kewell nærmer seg. Lucas Neill skadet for ”The Hammers”.

- Vanskelig kamp
West Ham v Liverpool er en av kampene som starter neste ligarunde på tirsdag kveld.  Manager Rafael Benitez er ikke i tvil om at man vil så foran en vanskelig oppgave, mot et lag som nå prøver å kjøpe seg ut av sin nedrykksposisjon.

- Jeg er overrasket over at West Ham ligger på nedre del av tabellen, sier Benitez om motstanderen man så vidt slo i sommerens FA-Cup finale.  – De har nå fått penger og har kjøpt noen gode spillere, men av og til behøver de tid til å etablere seg.  La oss håpe det tar dem en uke til, gliser Rafa til liverpoolfc.tv.

- Alle spillere og fans gledet seg over resultatet mot Chelsea og det er alltid bra å vinne mot topplagene, men når alt kommer til alt ga det bare tre poeng.  Vi hadde selvtillit foran den kampen, etter å ha vunnet flere kamper, men nå har vi enda mer tro.

- Vi tar som alltid en kamp om gangen.  Du kan ikke slå Chelsea og tape mot West Ham, ellers vil posisjonen bli hva den var.  Denne kampen er like viktig.  Spillerne forstår at tre poeng nå er like viktig.

- Jeg håper at en frihelg kan hjelpe oss.  Atmosfæren blant spillerne er virkelig bra og de har vist flott innsats på trening.

Trekløver er blitt bedre
- Bolo Zenden og Momo Sissoko trener nå nesten som normalt og er veldig nærme et comeback, kan Rafa nå fortelle.  – Jeg så Harry Kewell løp og gjøre øvelser nylig, og han blir også stadig bedre nå.

- Når det gjelder transfers fortsetter vi å arbeide, og vil gjøre det i resten av transfervinduet for å se om vi kan styrke stallen.  Vi har ikke gitt opp å sikre oss Mascherano, men vi kan bare vente på avgjørelsen til FIFA.  Det er en spiller som vil gi oss bedre balanse i troppen.

Transfervinduet stenger natt til torsdag.


Neill skadet da West Ham røk ut
West Ham tapte i går 1-0 mot Watford, på hjemmebane, i gårsdagens 4.runde i FA-Cupen.  Lucas Neill ble byttet ut etter 49 minutter, da han ikke kunne fortsette etter å ha tråkket over på den ene ankelen.  Australieren, som altså valgte østkantfolket i London framfor Liverpool og Merseyside, må dermed betegnes som høyst tvilsom til tirsdagens kamp.