- Yossi endret kampen

Rafa om dagens kamp, hvor han mener Benayoun endret kampbildet. Gerrardo Bruna hevdes anskaffet.

Etter dagens borteseier mot Wigan på JJB Stadium, skrøt Rafael Benítez, i et intervju foretatt av Liverpools offisielle hjemmeside, av Yossi Benayoun, som han mente forandret kampen med sitt innhopp.

- Det er alltid viktig å vinne bortekamper, og Yossi endret kampen for oss. Han ga oss kreativitet, kvalitet, og selvsagt også et mål. Vi hadde en del muligheter i kampen, men vi tok den ikke alltid. Vi er fornøyde, da vi er i nærheten av tabelltoppen, og det selv med en kamp i manko; det er meget bedre enn hva som var tilfellet sist sesong.

Utover utsagnet over, supplerte den vise spanjolen med et lite stikk til de som mente Wigan hadde fortjent bedre i dagens kamp. Rafa sa seg nemlig uenig, og hevdet Liverpool jevnt over var det beste laget på banen, til tross for at Wigan ble snytt for et straffespark, og fikk et mål annullert på tvilsom manér.

- Wigan føler seg muligens snytt, men alt i alt hadde vi større sjanser i 80 minutter.


Gerrardo Bruna til Liverpool
I følge blant andre Marca, har Liverpool sikret seg den argentinskfødte unggutten Gerrardo Bruna fra Real Madrid. Bruna, som er født i Argentina, men har bodd mesteparten av sitt liv i Spania, er etter sigende ?den nye Messi?, hvilket man kan håpe at indikerer kvalitet. Bruna er 16 år gammel, og sies å være tiltenkt en rolle på Liverpools reservelag inntil videre. Bruna kan velge om han ønsker å representere Spania eller Argentina på et internasjonalt nivå, hvis så skulle bli aktuelt.