11 for Benayoun - 19 for Babel

Nye trøyenummer for nye spillere, også for Arbeloa og Carson. Tap for Australia gjør at Harry Kewell og hans lagkamerater må vinne siste kamp for å gå videre i Asia Cup.

Nr. 11 og nr. 19
Liverpoolfc.tv opplyser at Yossi Benayoun har blitt tildelt trøye nr.11 og at Ryan Babel har fått nr.19.

Det blir også bekreftet at Babel nå har underskrevet sin kontrakt.

På trening tidligere i uke hadde Nikolay Mihaylov nr.30 på sitt treningstøy og Sebastian Leto nr.33.  Trolig er dette også de nummer som man vil ha på sine trøyer.

Liverpool FC bekrefter også at Alvaro Arbeloa sier fra seg trøye nr.2 og skal spille med nr.17 neste sesong, mens Scott Carson har trøye nr. 26.

Har Rafa ryddet plass til en forsvarspiller som skal ha nr.2???


Australia med kniven på strupen
Australia tapte i ettermiddag 1-3 mot Irak, og må nå vinne siste kamp mot vertene Thailand førstkommende mandag dersom de skal gå videre til kvartfinalen i det asiatiske mesterskapet.  Mark Viduka utlignet til 1-1 tidlig i 2.omgang, men et teknisk mer skolert og overraskende godt organisert Irak rev et offensivt Australia i fillebiter med sitt kontringspill og hadde store sjanser til å ha vunnet med en enda klarere margin.  Harry Kewell spilte 90 minutter, stort sett i posisjonen bak Viduka på topp, men han vandret også en del ut mot venstrekanten.  Dog uten å sette særlig preg på kampen.  For å gjøre fiaskoen komplett for kenguruene pådro Lucas Neill seg rødt kort fire minutter på overtid.  De oransje og grønne måtte forlate banen til pipekonsert fra sine egne supportere.