12 mål på 19 kamper

Peter Crouch fortsetter sin gode statistikk for England. McParland ønsker å fullføre overgangen til et par nye unggutter før exit. Jermaine Pennant har startet ferien.

Crouch suspendert
Kritikerne vil si at han fortsatt scorer for lite mot de store nasjonene, men ingen kommer unna at Peter Crouch har hatt en sterk statistikk for England de siste månedene.  En fulltreffer til mot Estland i går gjør at den lange spissen har scoret 12 ganger på 19 kamper med de tre løvene på brystet.  På disse 19 kampene har man for øvrig vunnet 13, spilt fire uavgjort og tapt bare to.

Hvis man sammenligner med de andre angriperne som var med i troppen har Michael Owen nå 37 mål på 82 kamper, Alan Smith ett mål på 17 kamper, mens Jermain Defoe har funnet nettmaskene tre ganger på 24 forsøk.  Scoringen til Owen mot Estland gjør at han tok enda et lite skritt nærmere rekorden til Bobby Charlton, som scoret 49 ganger for England.

Et gult kort for Peter Crouch gjør at han mister neste EM-kamp p.g.a. suspensjon.  Den spilles 9.september, hjemme mot Israel.


McParland ikke helt ferdig
Frank McParland vil fra neste sesong av jobbe under Sammy Lee i Bolton, etter at han har avansert til posisjonen som en av de viktigste speiderne i Liverpool FC.  McParland har bl.a. stått for mange av overgangene til unge engelske spillere som har kommet til Melwood.  Han er fortsatt ikke helt ferdig med jobben for de helrøde og bekrefter at han håper å fullføre ytterligere et par signeringer før han skal arbeide på heltid for kameraten Lee.

- Sammy Lee er trolig den eneste personen innen fotballen som kunne overbevise meg om å forlate Liverpool, sier McParland til Football Echo.  – Jeg trodde først at jeg ville bli, men Sammy var veldig pågående og til slutt bestemte jeg at dette var en for stor sjanse å kunne si nei til.

- Jeg snakket med Rafa om situasjonen og det viktigste for meg var at han støttet min avgjørelse.  Han vet at omstendighetene er riktige for meg til å se meg om etter en ny utfordring i en rolle som gir meg mer ansvar.  Jeg har vært kamerat med Sammy siden den første dagen jeg kom til Liverpool og jeg vet at han vil bli en manager av topp klasse.

- Jeg kan ikke snakke høyt nok om Rafa og må takke ham for alt han har gjort for meg.  En av årsakene til at jeg følte at jeg var klar for jobben i Bolton var at jeg hadde lært så mye av Rafa.  Jeg har lært mer under tre år med ham enn hva jeg har gjort under resten av min karriere.  Jeg vil også takke Rick Parry, som intervjuet meg for stillingen på akademiet for ti år siden.

- Jeg vil fortsette å gjøre arbeid for Rafa før jeg reiser og det er et eller to spennende prosjekter som skal gjøres ferdig før jeg slutter meg til Bolton.

- Selv om Bolton vil bli min førsteprioritet, vil jeg lyve om jeg ikke kommer til å se etter resultatene til Liverpool og ringe mine venner i klubben for å høre hvordan vi gjør det, avslutter scouseren McParland.


Pennant kollapset
The Times er av avisene som i dag kan fortelle at Jermaine Pennant i går kveld kollapset på vei fra Malaga til Stanstead.  Spilleren skal ha besvimt en halvtime etter avgang og måtte tilføres oksygen.

- Han er fin nå.  Han fikk bare et tilfelle av dehydrering, kommenterte spillerens agent Sky Andrew.