80 kamper i Europa for StevieG

Når Liverpool-kaptein Steven Gerrard løper ut på Estádio do Dragão i kveld vil han få registrert sin kamper nummer 80 i Europa for Liverpool. Manager Benitez er imponert.

Steven Gerrard vil spille sin europacupkamp nummer 80 for Liverpool mot Porto i kveld, og i den forbindelse benytter manager Rafael Benitez sjansen til å gi lagets kaptein en del komplimenter.

- Steven er utrolig viktig for oss. Han har vært den mest innflytelsesrike spilleren i min tid i klubben. Han scorer mål og spiller alltid på et høyt nivå. Jeg ønsker at han fortsetter slik, sier Benitez før kveldens kamp på Estádio do Dragão.

Gerrard vil høyst sannsynlig starte kveldens kamp sammen med Javier Mascherano på Liverpool sentrale midtbane. På topp ligger det i kortene at Dirk Kuyt og Fernando Torres vil utgjøre spissduoen. Ellers hersker det stor usikkerhet om hvordan de øvrige posisjonene vil bekles, tatt Liverpools store skadeproblemer i betraktning. Benitez håper nok i det lengste at spillere som Finnan og Arbeloa vil være i stand til å starte kampen.