96 tomme seter på Nye Anfield?

Det har blitt foreslått at Liverpools nye stadion i Stanley Park skal ha 96 tomme seter for å hedre Hillsborough-ofrene. Klubben bekrefter i dag at de sterkt vurderer det. Reservene mot Kvik i dag.

Liverpools nye storstue skal etter planen stå klar i Stanley Park i 2010. Det har kommet forslag om å ha 96 tomme seter på det nye anlegget - for å hedre de 96 som omkom i Hillsborough-tragedien. Forslaget får støtte fra Phil Hammond, som mistet sin 14 år gamle sønn Phillip på Hillsborough.

- Det høres ut som en god idé. Det er virkelig stort av klubben å se på muligheten til å få til dette. Forhåpentligvis vil de 96 setene bli formet etter nummeret 96 - så det virkelig skiller seg ut, sier Hammond til Liverpool Echo i dag.

Liverpool FC sier at det er et av flere forslag som blir vurdert før flyttingen til Stanley Park.

- Vi har fått mange forslag, men ingenting har blitt avgjort ennå. Klubben vurderer forslagene nøye før det blir tatt noen avgjørelse, sier pressetalsmann Ian Cotton til samme avis.

Liverpool.no dekker reservene mot Kvik
18.30 i kveld spiller Liverpools reserver mot Kvik i Halden. Torbjørn Flatin er i Halden, og vi rekner med å oppdatere mål, pauserapport og sluttrapport her på liverpool.no.

Liverpool har med følgende spillere til kampene mot Kvik og Karlstad denne uken:

Martin Hansen
Peter Gulasci
Stephen Darby
Robbie Threlfall
Emiliano Insua
Daniel Ayala
Martin Kelly
Ronald Huth
Jack Hobbs
Jay Spearing
Ryan Flynn
Ryan Crowther
Ray Putterill
Mikel San Jose
Daniel Pacheco
Andreas Simon
Jordi Brouwer
Craig Lindfield

Ellers er Gary Ablett, Angel Valas, Antonio Gomez, Chris Morgan og John Wright (far til eksspiller Stephen Wright) med fra trenerteamet.