Ablett fornøyd med nye unggutter

Gary Ablett sier at Liverpools nye og unge utenlandske spillere finner seg bra til rette på Merseyside. Ronald Huth ute med sykdom.

Reservene tok sesongens tredje ligaseier da man i går vant 1-0 mot Bolton.  Francisco Duran (bildet) debuterte i helrød og den 18-årige spanjolen får godt skussmål av trener Gary Ablett.

- Francisco er en god spiller og han gjorde det bra i sin første kamp for oss, sier Ablett til klubbens hjemmeside.

- Han er i ferd med å etablere seg sammen med nye gutter som Jordy Brouwer, Emiliano Insua og Ronald Huth.  Sistnevnte kunne ikke spille da han var syk. 

- Dette er et massivt skritt for unge gutter som har kommet fra forskjellige steder i verden for å spille her og leve sammen med sine familier i nye omgivelser.  Til deres kreditt har de prøvd å etablere seg så fort som mulig og vi har en god spillertropp.

- Totalt sett syntes jeg det var en vanskelig kamp mot Bolton og vi måtte håndtere deres direkte stil under mesteparten av oppgjøret.  Bortsett fra Francisco, hadde vi ikke noe spesielt godt pasningspill og jeg synes at det var en av våre svakeste kamper med ballen denne sesongen.  Vi fikk imidlertid det rette resultatet, som var det viktigste.

- Paul Anderson startet kampen godt og skapte sjanser ved å utfordre sin back.  Han scoret et veldig viktig mål for oss og jeg er fornøyd med ham.  Han må fortsette dette og bli enda bedre, og hvis han kan greie det vet en aldri hvor det kan ende.