Accrington-sjef takker Liverpool

Accrington-manager John Coleman takker Liverpool for lån av spillere. Carragher roser stopperkollegaer. Berbatov blir i Tottenham.

John Coleman, som er manager i Accrington Stanley, ønsker å bygge videre på forholdet med Liverpool etter å ha forlenget utlånsavtalen med David Martin. Lancashire-klubben som kjemper i bunnen av League Two har i dag to unge røde på lån. Målvakt David Martin og forsvarer Godwin Antwi. De hadde også den tidligere midtbanespilleren David Mannix, som nå er i HamKam, på lån tidligere i sesongen.

- Vi har noen spillere her på lån, og det er bra for oss. Liverpool har vært greie med oss, og om vi klarer beholde plassen kan kanskje det gode forholdet fortsette neste år, sier Coleman til skysports.com.

Carragher roser stopperkollegaer
Jamie Carragher har vært i glimrende form den siste tiden, og har fått skryt fra alle kanter for jobben han gjør som midtstopper. Med Ashley Cole suspendert og Wayne Bridge skadet er det venstrebacken som blir hans posisjon i EM-kvalifiseringen mot Israel i Tel Aviv.

- Jeg kunne tenkt meg å spille midtstopper også for England, men John Terry og Rio Ferdinand var kanskje våre to beste spillere i VM i fjor sommer. For meg er John Terry verdens beste midtstopper. De siste tre-fire årene ville jeg ikke valgt noen foran ham.

- Når jeg blir tatt ut for England prøver jeg å lære fra andre spillere. Man må alltid prøve å forbedre seg.

- Om du spiller for landslaget ditt er du fornøyd med å spille hvor som helst. Om McClaren tror jeg kan gjøre en god jobb på backen så gjør jeg det.

Enkelte hevder at Carragher er i sitt livs form. Carra selv er litt mer beskjeden.

- Jeg gjør det greit. Liverpool gjør det bra i Champions League, og det hjelper på. Jeg fikk høre at McClaren skrøt av meg, så forhåpentligvis velger han meg, slik at jeg får starte kampen.

Berbatov blir på White Hart Lane
Liverpool er en av flere klubber som den siste tiden har blitt linket til formspilleren Dimitar Berbatov. Bulgareren gjør mange mål om dagen, og det skal ha ført til interesse fra både Liverpool og Manchester United. Nå er angriperens agent ute og roer ned ryktene om sin klient.

- Når en spiller har en så god sesong er det normalt at det blir interesse fra andre klubber. Men Dimitar har en god kontrakt, så det er ikke noe å diskutere. Han blir i Tottenham også neste sesong, sier hans agent Emil Dantchev i dag.