Agent prøver å få Alves solgt

Agenten til Daniel Alves ivrer for at hans klient skal flytte på seg i sommer. Valencia vurderer å reforhandle kontrakten til David Silva. Fankortet blir inngangsbilletten for PTS-medlemmene.

Både Real Madrid, Barcelona, Milan og Liverpool skal følge utviklingen med argusøyne etter at Daniel Alves sin agent skal ha bekreftet at høyrebacken kan finne på å forlate Sevilla i sommer. Det melder skysports.com.

Agenten, Jose Rodriguez Baster ”Rodri” har uttalt at dette er det perfekte tidspunkt for hans klient til å flytte på seg, og prøve seg på et høyere nivå.

- En spiller av dette kaliber kommer alltid til å flytte på seg. Slik er markedskreftene. De beste spillerne ender alltid opp med å spille for de beste klubbene. Jeg sier ikke at Sevilla ikke er en stor klubb, men de er et nivå under de aller beste både sportslig og økonomisk, skal agenten ha uttalt til Punto Radio.

- Dette er det riktige tidspunktet for Sevilla til å selge Daniel, og klubbens president har allerede slått fast at ingen er uerstattelige.

24 år gamle Alves kom til Sevilla i 2002, og debuterte på det brasilianske landslaget i fjor.

Valencia vurder bedre betingelser for Silva
Valencia skal ifølge skysports.com vurdere å tilby David Silva bedre betingelser etter at han nylig ble satt i forbindelse med både Chelsea, Liverpool og Tottenham. Spanjolene håper det skal være nok til å beholde venstreflanken sin.

- Akkurat nå føler vi oss ikke tvunget til å tilby ham en ny kontrakt. Han har allerede en god kontrakt. Men vi vil kanskje kunne belønne spilleren ytterligere om det blir nødvendig, siteres sportsdirektør Amedeo Carboni.

Nytt PTS-opplegg
Liverpool FC gjør noen endringer i det såkallte Priority Ticket Scheme neste sesong. Medlemmene av denne ordningen vil i løpet av sommeren få sine egne spesielle fankort, og de vil ikke få ordinære kampbilletter som adgangstegn. I stedet vil de få en kvittering på setenummer i brev eller mail, som de må benytte sammen med fankortet for å komme inn på kampene. Viser dette systemet seg å bli en suksess, kan det bli innført for alle fankortholdere på sikt, og klubben håper dermed å gjøre det vanskeligere for svartebørshaiene å drive sin virksomhet.