Agger Bajer i Liverpool?

Daniel Agger åpner sin andre restaurant i Liverpool i morgen. John Aldridge fortsatt interessert i å bli manager for Irland.

Que Pasa og Tirano
Daniel Agger har allerede overtatt den meksikanske og sydamerikanske restauranten Que Pasa i Lark Lane i Aigburth i Liverpool. Til danske Expressen bekrefter midtstopperen at han i morgen, torsdag 8.november, også vil åpne ytterligere en restaurant i samme gate.

Tirano er den andre delen i forretningsprosjektet til Daniel, og er en spansk-italiensk restaurant.

Lark Lane ligger rett ved billedskjønne Sefton Park, hvor Agger også har sitt bosted.

Forretningsmannen Daniel Agger har tidligere kjøpt seg inn i Center Puben i Hvidovre, hvor man nå kan få kjøpt "Agger Bajer".

- Dette er allerede veldrevne restauranter, og jeg har ingen planer om å kjøpe ytterligere spisesteder, sier Daniel til Ekstra Bladet. Han avviser også at han har planer om å stå på andre siden av bardisken. - Dette er kun noe jeg vil gjøre på min fritid, sier spilleren som Liverpool håper vil bli spilleklar igjen til kampen mot Newcastle 24.november.


Lykkes for tredje gang?
En annen som driver et etablissement er John Aldridge, og flere norske supportere har vært på "Aldo's Place" i sentrum av Liverpool.

På Sky Sports News sier den tidligere spissen på Anfield at han er interessert hvis han skulle bli tilbudt den ledige jobben som manager for Irland.

Aldo har 69 landskamper for irene og har managererfaring fra Tranmere. Han søkte på jobben da først Brian Kerr og siden Steve Staunton fikk ansvaret med å lede de grønne. Aldridge sier nå at han ikke kommer be om jobben, men det vil være noe annet om han blir spurt.

- Som trener må du være interessert i å bli manager for ditt eget land, sier scouseren. - Det å kunne jobbe for ditt landslag, uansett hva det skulle være, vil være aktuelt.

- Jeg var interessert de to foregående gangene hvor stillingen ble ledig. Det lyktes ikke da, men kanskje er du heldig en tredje gang. Du vet aldri.