Agger skamroser Carra

Daniel Agger hyller Jamie Carragher som den perfekte lærer. Rafa forteller om hvorfor han satt under straffene. Tidligere rød i ny TV-jobb. Sammy Lee ansetter Roy Evans?

Liverpools midtstopperpar spilte en stor kamp mot Didier Drogba og Chelsea på tirsdag, og Agger skamroser i dag sin stopperkollega, mens han sender i vei eit spark mot dansk media.

- Jamie Carragher er den beste forsvareren i verden. Ikke bare er han en stor spiller, men han er også den beste læremesteren en ung spiller kan ha, sier Agger til Liverpool Echo i dag.

- Det er umulig for meg å forklare hvor mye respekt jeg har for ham, og hvor mye han har hjulpet meg i kampene.

22-åringen fikk en del kritikk fra pressen i hjemlandet etter den første semifinalen, og Agger bryr seg ikke om kritikken.

- Når jeg tenker tilbake på kampen i London, føler jeg ikke at jeg hadde en så dårlig kamp. Av en eller annen grunn sa alle jeg spilte dårlig.

- Det er noen journalister i Danmark som setter seg sammen og skriver de samme tingene. Om en journalist sier noe er de alle enige. Det er bare slik det er, og for å være ærlig bryr jeg meg ikke om det.

- Det er bare et stort mediasirkus av og til. At den danske pressen kritiserte meg gjorde meg bare mer motivert for jobben. Det er bare litt merkelig, for reaksjonene i Liverpool var helt motsatt og positive, avsluttet Agger, som har hatt en stor sesong i den røde trøya.

Rafa om hvorfor han satt
Mange merket seg nok at Rafa Benítez satt med beina i kors under tirsdagens straffesparkskonkurranse mot Chelsea. Manageren gjorde det rett og slett slik at supporterne bak ham fikk se...

- Chelsea-spillerne sto oppreist foran benken, og supporterne bak ba dem sette seg ned så de fikk sett straffene, forteller Rafa til Liverpoolfc.tv.

- Jeg flyttet meg fra den ene til den andre siden, men begge plassene var det supportere bak som ikke fikk sett, så jeg satte meg ned. Vi må tenke på våre supportere.

- Det er sant at jeg var ganske rolig, for jeg har stor tillit til Reina. Han er veldig god på straffespark. Spillerne jeg valgte har også øvd på straffespark. De har tatt straffer på Pepe og Dudek i nesten hver eneste treningsøkt.

Benítez forklarte også hvorfor han ikke feiret finaleplassen sammen med spillerne.

- Jeg måtte snakke med pressen. Jeg hadde sikkert 15 TV-interjvuer og pressekonferansen, og da jeg var ferdig med det var de allerede i gang med feiringen. Jeg leste noe om at de nye eierne hadde gått inn i garderoben, men jeg vet fra erfaring at det er best å holde seg unna spillerne.

- Etterpå gikk jeg inn med de nye eierne og støtteapperatet for å slappe av. Ikke med spillerne, for det er alltid en risiko. Vi dro på et hotell for å feire - drakk litt champagne og vann mens vi pratet fotball. Vi var veldig høyt oppe, men nå må vi fullføre jobben, avsluttet spanjolen.

Tidligere rød i ny TV-jobb
Den irske TV-kanalen Setanta har bekreftet at de har ansatt Steve McManaman som ekspert for sine Premier League-sendinger. Rollen til Macca går ut på å sitte i studio under kampene og komme med analyser og vurderinger.

- I Steve McManaman har vi fått et stort navn, som har spilt fotball på det aller høyeste nivået. Han er intellegent, og hans meninger og analyser vil gjøre Premier League-sendingene våre bra for seerne, sier Trevor East fra Setanta i en kommentar.

Sammy Lee ansetter Roy Evans?
Sammy Lee ble som kjent ny manager i Bolton, etter at Sam Allardyce trakk seg fra jobben søndag i forrige uke. Nå ryktes det at den tidligere røde ønsker å ansette en annen rød på Reebok Stadium. Mannen det er snakk om er tidligere manager Roy Evans, og Lee skal ønske Evans i en rolle der han tar seg av transfers og kontraktsforhandlinger - slik at han selv får bruke mer tid på treningsfeltet.