Agger snart tilbake

Rafael Benitez sier at Daniel Agger vil være klar for spill igjen i løpet av EM-pausen. Xabi Alonso er en måned unna. Harry Kewell vil ikke starte i dag, mens Rafa venter og ser angående angripere.

- Crouch ikke fjerdevalg
Rafael Benitez har tatt en oppsummering av skadesituasjonen, og også kommentert situasjonen til Peter Crouch. EM-pausen vil komme godt med når det er snakk om å få tilbake nøkkelspillere som Torres, Agger og Alonso, mens manageren velger å kalle lange Peter for en annerledes spiss heller enn at han har vært et fjerdevalg. Mange fans vil  mene at Crouch har vist takter foran mål i det siste som tilsier at han spiller mot Fulham kl 18.15 i dag.

- Fernando Torres er ok, han er klar og har trent, men vi vil redusere troppen fra 18 til 16 før vi tar en avgjørelse, er den noe kryptiske kommentaren til Rafa hvorvidt man kan vente å se toppscoreren i aksjon i dag.

- Jeg tror Crouch kan akseptere det, er reaksjonen til sjefen når han blir konfrontert at Peter er mannen i form og hva som vil skje hvis han blir satt ut av laget igjen. - Han trener hardt og arbeider godt som alltid. Han vet at han må 100% uansett situasjon, selv om han bare spiller i 20 minutter.

- Crouch har ikke alltid spilt siden jeg var fornøyd med hvordan andre angripere spilte. I noen kamper ønsker du å spille hurtig langs bakken, og hvis ikke så er tilfelle kan du benytte Crouch.

- Torres pilte bra, men Kuyt gjorde en fantastisk jobb og det samme var tilfellet med Voronin. I noen kamper hadde vi en spiss med Gerrard bak ham. Crouch er forskjellig i forhold til de andre angriperne. Det vil avhenge av kampen, noen kamper på motstanderen og noen ganger på ditt lag.

- Crouch er ikke et fjerdevalg av angriperne for meg, men han er en annerledes angriper.

- Han er nå mer fokusert på å score mål, men det er greit. Han prøver stort sett på det samme, men når du har selvtillit ønsker du å være nærme ballen og avslutte.


En måned til for Xabi
- Daniel Agger begynte å løpe på tirsdag og han har blitt mye bedre i løpet av uka. Jeg tror han vil være klar i løpet av en eller to uker, fortellere Rafa på spørsmålet om andre spillere som er eller har vært skadet.

- Harry Kewell var okay forleden dag og har ikke problemer. Han er ikke klar til å starte ennå, da han behøver mer tid. Han kan spille i noen minutter, men ikke i 90 minutter.

- Når det gjelder Xabi Alonso har han vært i Spania for å få en ny vurdering av sin skade, og det var en lik vurdering som våre utmerkede leger her hadde. Han skal være klar igjen om ca fire uker.