Agger tilbake mot Reading?

Spesiallagde fotballstøvler vil hjelpe Agger. Dansken kan være klar mot Reading neste helg. Benítez glad for Guthries fremgang i Bolton. El Zhar håper på mer førstelagsspill.

Agger kan være tilbake for de røde neste helg, takket være spesiallagde fotballstøvler. Midtstopperen har ikke spilt siden 0-0-oppgjøret mot Portsmouth 15. september grunnet et metatarsal-brudd i høyre fot. Agger var svært nær et comeback tidligere i november, men det ble utsatt da spilleren følte ubehag i foten.

22-åringen kommer til å trene neste uke med spesiallagde fotballstøvler, designet for å beskytte metatarsalene. Dersom Agger kommer gjennom treningene uten problemer, kan han være aktuell for neste lørdags Premier League-kamp mot Reading.

- Jeg snakket med ham i morges, uttalte Rafael Benítez til Liverpool Daily Post i går. 

- Han trener komfortabelt med joggesko, men har hatt noen problemer med støvlene. De produserer nye støvler til ham. Jeg er sikker på at de vil hjelpe ham.

- Det vil ikke være mulig for ham å bli frisk denne uken, men kan være tilbake neste uke, hvis han føler seg vel med de nye støvlene.

- Vi ønsker ikke å sette noen dato. Vi vil bare se hvordan det går. Men jeg tror ikke han blir ute i ukevis. Han kan løpe og sparke ballen, men med støvlene følte han ubehag. Han trener og gjør mer eller mindre alt i form av det fysiske.

Rafa glad for Guthries fremgang
Danny Guthrie er utlånt til Bolton, og kan av den grunn ikke spille mot Liverpool i morgen. 20-åringen har imponert Rafael Benítez.
- Danny spiller bra. Våre speidere har fulgt ham. Rapporterne er virkelig gode, så vi skal fortsette å følge ham resten av sesongen. Det er klart at vi er veldig fornøyd med at han spiller og skaffer seg erfaring i Premier League, sier Benítez til Liverpool Echo.

El Zhar ønsker mer førstelagsspill
Nabil El Zhar håper på regelmessig spill for førstelaget etter godt spill på reservelaget. Marokkaneren fikk sjansen mot Cardiff i carling Cup, og kronet den opptredenen med en flott scoring foran The Kop.
- Det er mer som en drøm å score mål foran The Kop mot Cardiff, uttaler 21-åringen til Liverpoolfc.tv.

- Men jeg må glemme det nå. Kampen er over. Jeg må se fremover, jobbe hardt og bli bedre.

- Jeg ønsker å spille flere førstelagskamper, så det er viktig å lære hele tiden. Man må utvikle spillet sitt når man spiller her, og man må forbedre seg hver dag. Målet mitt er å spille flere kamper denne sesongen.

El Zhar har spilt regelmessig for reservelaget etter overgangen fra St. Etienne i oktober 2006. Han gir mye av æren til Gary Ablett for at han begynner å tilpasse seg den engelske stilen.
- Gary Ablett har hjulpet meg mye. Da jeg kom forrige sesong, hjalp han meg mye fordi engelsken min var ikke god. Han har vært mer enn en trener for meg. Han hjelper spillerne, og er virkelig vennlig.

- På banen hjelper han meg. I England er det en annerledes spillestil enn i andre land. Han er en veldig god manager. Jeg nyter virkelig tiden her.