Agger ute, Mascherano usikker

Daniel Agger ikke klar til dagens kamp. Javier Mascherano må opp til vurdering før kampen. Rick Parry maner til fokus og samhold.

Daniel Agger har brukt den siste uken på å trene seg opp etter sin metatarsal-skade, men det viser seg nå at Newcastle-kampen kommer for tidlig for dansken. Det betyr at Sami Hyypiä må fortsette i midten sammen med en for øvrig uthvilt Jamie Carragher.

Javier Mascherano på sin side, kom i går ettermiddag tilbake etter en utmattende flytur fra Sør-Amerika. Benitez vil vente til siste sekund før kampen for å se hvor mye energi 14-timers flyturen har tappet av Javier. Momo Sissoko og Lucas Leiva er alternativer på midten.

Harry Kewell er som kjent frisk, men det vites ikke om Rafa ønsker å starte med australieren.

Parry: - Nå må vi stå sammen
Rick Parry har i dag bedt Liverpools stab og spillere legge problemene bak seg og fokusere på et godt resultat mot Newcastle. Det har vært noen turbulente timer etter at Rafa indikerte misnøye med eierne, noe de to herrene slo tilbake mot.

- Vi må fokusere på det som skal skje på banen, og ingenting annet, sier Parry.

- Vi har straks en ny  stor kamp mot Porto i Champions League, så vi er midt i en rekke av viktige kamper, og vi må bare fokusere på det som skjer på matta, slik fokuset alltid har vært her i Liverpool.