Alonso klar for Villa-kampen

Xabi Alonso legger vekt på at det er viktig for Liverpool å få en bedre start på sesongen enn hva tilfellet har vært de siste årene. Han trekker frem bedre borteform som nøkkelen til suksess.

Xabi Alonso er klar for innsats mot Aston Villa i morgen. Baskeren tror at de nye spillerne Benitez har hentet inn vil bidra til at de røde nå kan utfordre Manchester United og Chelsea.

- Manageren har hentet gode, offensive spillere som vil bli nyttige for oss. Vi forstår forventningene til fansen foran sesongen. Jeg har tross alt vært fan selv, og det er normalt at supportere har stor tro på laget sitt før sesongstart. Nå er det opp til oss å innfri disse forventningene, sier Alonso til Press Association.

- Jeg er glad for at preseason er over nå, og jeg ser virkelig frem til den nye sesongen og kampen mot Aston Villa i morgen. Vi har jobbet veldig hardt i flere uker nå, og er i bra form. Alle er klare for oppgavene som venter, og vi har ingen skadebekymringer. Nå er det opp til manageren hvem han velger å bruke i kampen.

- Alle spør oss om tittelkampen, og det er forståelig. Men jeg ville foretrekke å ta en kamp om gangen, og håpe at vi kan klare å gjøre det som er kreves for å gå til topps. De tre siste årene har vi manglet litt stabilitet på bortebane, og vi har startet sesongene litt svakt. Nå må vi vektlegge disse kampene og måten vi starter sesongen på, og sørge for at vi forbedrer oss. Jeg føler at vi har troppen til å klare det nå.

- Jeg har skrevet under på en ny kontrakt med klubben, og jeg er veldig godt fornøyd med det arbeidet som manageren har gjort på transfermarkedet. Det blir bare tøffere og tøffere å vinne Premier League. Standarden heves hver sesong gjennom spillerne som kommer fra utlandet. Jeg tror vi nå besitter de nødvendige kvalitetene.