Alonso ønsket i Atletico

Xabi Alonso skal være øverst på ønskelisten for Atletico Madrid. Trekning av kvalifiseringen til 2010 VM i Sør-Afrika.

Drømmen om Xabi Alonso skal være priset £15M hos Atletico Madrid. Xabi, som fyller 26 år i dag, har kontrakt hos Liverpool frem til 2012, men det hindrer ikke Atletico og trener Javier Aguirre fra å drømme om midtbanespilleren.

Javier Aguirre skal ha satt sin sportsdirektør Jesus Garcia Pitarch på jobben med å bringe Alonso tilbake til Spania.

- Alonso er en stor spiller og meget viktig for ethvert lag, da han hjelper forsvaret og samtidig samarbeider med angriperne, sier Aguirre.

Xabi Alonso har fått økt konkurranse denne sesongen, med en Mascherano som er varm i trøya, sammen med en fremadstormende brasilianer ved navn Lucas Leiva. Alonso vil uansett neppe slippes fra Liverpool så lenge Rafa har et ord med i laget. Xabi slo opp igjen sin metatarsal-skade mot Arsenal, men antydes å være tilbake i løpet av første halvdel av desember.

Trekning kvalifisering 2010-VM i Sør-Afrika
En rekke Liverpoolspillere har fått greie på hvem de skal opp mot i kvalifiseringen til VM i Sør-Afrika 2010.

Skjebnens ironi vil ha det til at England på ny skal møte Kroatia, landslaget som vant 3-2 og bidro til å slå England ut av EM nylig. Gerrard, Crouch og Carson har ellers blitt trukket mot Ukraina og Andriy Voronin, samt Hviterussland, Kazakhstan og Andorra.

Spania, med Pepe Reina, Fernando Torres og Xabi Alonso på dommerkortet, skal opp mot Tyrkia, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Armenia og Estland i gruppe fem.

John Arne Riise og Norge skal på sin side måle krefter med Dirk Kuyt og Ryan Babels Nederland, i tillegg til Skottland, Makedonia og Island. Daniel Aggers Danmark ble trukket sammen med Portugal, Sverige, Ungarn, Albania og Malta. Israel og Yossi Benayoun møter Hellas, Sveits, Moldova, Latvia og Luxembourg.

Steve Finnan for Irland skal møte Italia, Bulgaria, Kypros, Georgia og Montenegro.

Kvalifiseringen for de europeiske lagene starter september 2008.

For øvrig skal Australia og Harry Kewell møte Drillos Irak, Kina og Quatar. Javier Mascherano for Argentina og Lucas Leiva for Brasil er allerede i gang med kvalifiseringen i Sør-Amerika.

Momo Sissokos Mali er en del av den afrikanske kvalifiseringen frem mot VM på eget kontinent i 2010.