Alt klart for LFC TV

Fra september skal alt være klart for LFC TV, som vil være tilgjengelig i Setanta Sports-pakken. Michael Owen ikke klar til ligastarten.

De som abonnerer på Setanta Sports-pakken, vil også kunne få LFC TV inkludert, som en del av avtalen som LFC har skrevet med Setanta Sports. Dette vil abonnentene gjøre uten ekstra kostnad utover de 9,99 pund dette koster per måned. Dette vil også være tilgjengelig for de som abonnerer på Virgin Medias XL-pakken. Alle de som abonnerer på Virgin TV, som også vil knytte til seg Setanta-kanaler (inkludert LFC TV), kan gjøre dette for 8 pund i måneden (redusert fra 15 pund per måned).

Kanalen vil også bli sendt live på www.liverpoolfc.tv som del av e-Season Ticket. LFC TV vil ikke være tilgjengelig for kunder som kun vil se på denne ene kanalen på "Freeview". Fans med Freeview-abonnement på Setanta vil kunne se noe av kampene på Setanta Sports 1, inkludert Liverpools Champions League-kamper og Premier League-kamper.

For første gang i klubbens 115-årige historie vil supporterne nå kunne se hvert eneste minutt av alle kamper klubben spiller i England og i Europa-cupen i sin egen stue.

De supporterne som ønsker det, vil heller ikke miste noe av det andre som skjer rundt klubben, utansett om det er presentasjon av en ny spiller eller andre nyheter fra klubben og klubbens treningskompleks, Melwood.

Nyhetsprogrammet "LFC Now" vil kunne dekke alt som skjer, eksklusive intervjuer med manager, tidligere og dagens stjerner. LFC TV planlegger også å sende reservelagskamper live, og følge med på hvilke unge spillere som forsøker å komme seg inn blant de fremste. Kanalen vil også følge Academy under oppsikt. Tidligere store sesonger vil heller ikke bli glemt.

- Det er viktig å ikke glemme den stolte fortiden og suksessen til denne klubben. Legendariske spillere vil jevnlig besøke studio. Disse vil komme i kanalens "This Is Anfield", et show som vil gå live. Det vil bli interaktive forum hvor store tema vil bli debattert. Her vil også fansen få en sentral plass med muligheter til å komme med synspunkter og meninger de har. Det viktigste med dette programmet er å vise hvorfor klubbens supportere forblir så trofaste. Det handler om å være en del av Liverpool Football Club, en stolt fotballinstitusjon med en stolt historie på 115 år med triumfer og trofeer. Med fem europacuptrofeer, sju FA-cupseire og 18 ligaseire siden John Houlding stiftet denne klubben 15. mars 1892, så er det nok å snakke om, heter det i en reklame for LFC TV.

Hva sendes på LFC TV:

- Alle Liverpool-kamper i Premier League og Champions League (ikke live).

-  Minst seks timer livesending hver dag.

-  Daglige nyhetssendinger med det siste fra Anfield og Melwood.

-  Eksklusive intervjuer med manager, trenere og tidligere og nåværendespillere.

-  Klassiske Liverpool-kamper.

-  Vennskapskamper.

-  Direktesendte debatter og diskusjoner med tidligere Liverpool-stjerner, suypportere og fotballeksperter.

-  Klassiske ligakamper og suksessesonger på 1970- og 80-tallet. Premier League-kamper siden starten i 1992 med 285 seire å velge imellom. Vi deler de største seirene med noen av de spillerne som bidro til dem.

-  LFC News to ganger per kveld, med nyhetsbulletiner hele dagen.

-  Liverpools helgekamper vil bli sendt ved midnatt søndag og repetert dagen etter og i den påfølgende uka. Midtukekamper vil være tilgjengelige fra midnatt den samme kvelden og repetert de påfølgende dagene eller når seerne ønsker å se dem.

-  I oppkjøringen av kampene blir det sendinger fra Melwood på utvelgelsen av laget, intervjuer med manager og spillere, det siste når det gjelder skadesituasjonen og motstanderlaget.

-  Etter kampen vil det bli statistikk og analyse av eksperter som kaster et kritisk blikk på det som har skjedd. Man of The Match vil - dersom han har rød drakt - bli intervjuet.

Alle LFC TV-seere vil motta Liverpool-kanalen i tillegg til Setanta Sports 1 og 2, Setanta Golf, Racing UK, Racing World, NASN (North American Sports Network), Celtic TV og Rangers TV.

Michael Owen ute 
Michael Owen blir ikke klar for Newcastle til ligaåpningen mot Bolton. Owen sliter med skade og er ute i de første kampene for klubben. Newcastle-ledelsen har sagt at Michael skylder klubben mye etter å ha vært så mye skadet i hele den perioden han har vært på St. James` Park.