Ambisiøs nederlender

Jordy Brouwer akter å etablere seg på Liverpools førstelag. Deretter tar han mål av seg til å vinne Champions League og Premier League.

Liverpools ferske rekrutt fra Nederland, Jordy Brouwer, avslører i dag at han først hørte om Liverpools interesse for han like før nyttår.

- Jeg ble litt overrasket, for Liverpool er en så stor klubb, medgir tenåringen i et intervju med liverpoolfc.tv.

Han forteller at han ikke pratet med Rafael Benitez før samme dag som han signerte for klubben – 7.januar.

- Rafa sa han ønsket en ny spiss, og at han hadde store planer for fremtiden med de unge spillerne. Han sa han ønsket å gi oss god utdanning, god trening og utviklingsmuligheter. Jeg ble fortalt at jeg måtte begynne på reservelaget, men at jeg av og til ville få trene med førstelaget. Jeg har ikke trent med dem ennå, men noen få av dem var med på vår trening etter West Ham-kampen. Det var nesten uvirkelig å trene sammen med Robbie Fowler. Han er en utmerket spiss som jeg kan lære mye fra.

Brouwer forteller at han har pratet en del med Kuyt og Zenden etter at han kom til klubben. Duoen har gitt han nyttige tips om byen og hvor han bør lete etter hus.

- Jeg ser på dette som en sjanse man bare får en gang i livet. Liverpool er en større klubb en Ajax, og konkurransen om plassene er hardere. Premier League er den beste og største ligaen i verden. Nå må jeg bare spille bra fremover, men jeg vet jeg må være tålmodig med tanke på å komme på førstelaget, for klubben har mange gode spisser.

Nederlenderen beskriver seg selv som en spiller som liker å score mål. Det mener han er hans fremste egenskap som spiss. Av dagens førstelagsspisser mener han at han er mest lik Crouch. Som guttunge hadde han Ronaldo, Bergkamp og Litmanen som sine store idoler.

- Mine ambisjoner er å spille meg inn på førstelaget, deretter å vinne Champions League og Premier League. Jeg håper også å spille for Hollands landslag en dag, avslutter Brouwer.