Amerikansk LFC med Parry og Moores

George Gillett jr og Tom Hicks har kjøpt aksjene til David Moores. David Moores og Rick Parry vil fortsatt være involvert med LFC. Moores oppfordrer aksjonærer til å selge. Oppdatert

Dette er pressemeldingen som Liverpool FC nå har sendt ut gjennom sin offisielle webside:

”Liverpool FC annonserer i dag at styret har blitt enig med George Gillett og Tom Hicks om betingelser på et bud.  Styret er enstemmig i å anbefale aksjeholderne om å godta dette budet.

Fra David Moores:
”Jeg tror dette er et stort skritt framover for Liverpool, klubbens aksjeholdere og fansen.  Denne klubben er min lidenskap og tilhører en enorm del av mitt liv.  Etter å ha tenkt igjennom dette nøye, har jeg blitt enig om å selge mine aksjer for å hjelpe til med den investering som behøves for å bygge en ny stadion og styrke spillerstallen.  Jeg vil henstille alle mine felles aksjeholdere om å gjøre det samme og støtte tilbudet.  Hvis du gjør det, da mener jeg at du vil støtte en suksessfylt fremtid for Liverpool Football Club.

”Jeg er også henrykt over å akseptere et tilbud fra familiene Hicks og Gillett om fortsatt være involvert i klubben gjennom å bli president på livstid.


Fra Rick Parry:
”Dette er stort for Liverpool, våre supportere og våre aksjeholdere – det er starten på en ny æra i klubben.

”Det partnerskapet som er skapt av George og Tom er veldig spesielt.  De kommer med en utrolig og relevant bakgrunn, en lidenskap for sport, virkelige ressurser og en sterk binding til tradisjonene i Liverpool.  Deres henvendelse representerer nøyaktig det genuine partnerskapet som Liverpool har søkt i den senere tid.

”Vi vet at George og Tom ønsker et langvarig samarbeid med Liverpool og at de forstår viktigheten av å investere i vår suksess både på og utenfor.  De har gjort det klart at deres intensjon er å sørge for å så fort som mulig finansiere og bygge vår foreslåtte nye stadion i Stanley Park, og også støtte investering i spillertroppen.

”Dette har vært en viktig tidsperiode for klubben.  Vi har nå endt opp med de riktige partnerne for fremtiden.  Jeg er helt sikker på at vi nå har havnet på rett sted, men eiere som vil hjelpe klubben til å få suksess og utvikle seg.


Fra George Gillett og Tom Hicks:
”Liverpool er en fantastisk klubb med en bemerkelsesverdig historie og en lidenskapelig supporterskare.  Vi setter pris på og aksepterer til fulle den unike arven og rike historien til Liverpool og er innstilt på å respektere denne arven i fremtiden.  Familiene Hicks og Gillett er usedvanlig stolte over å kunne få mulighet til å fortsette klubbens rykte og tradisjon.

”Vi er spesielt glade for at David Moores og Rick Parry fortsatt vil fortsette sin involvering med klubben.  For oss er videreføring og stabilitet avgjørende for fremtiden.