Amorebieta smigret over interessen

Athletic Bilbaos Fernando Amorebieta er smigret over interessen fra Liverpool og Chelsea. Ablett skuffet etter poengdeling mot Man Utd. Besiktas-billetter til fancardholdere.

Athletic Bilbaos Fernando Amorebieta innrømmer i dag overfor spansk presse at han er smigret over å bli linket til to av de største klubbene i England, nemlig Liverpool og Chelsea.

Amorebieta har etablert seg som en av Spanias mest lovende unge spillere, og blir av mange spådd en stor fotballfremtid. Representanter fra både Liverpool og Chelsea skal ha sett forsvareren i aksjon denne sesongen, og det har ført til spekulasjoner omkring en overgang til engelsk fotball allerede i januar.

Spilleren siteres i dag på at han er overrasket over interessen, men innrømmer samtidig at han vil være interessert i å spille i England.

- Jeg har ikke snakket med noen engelsk klubb, men deres interesse gjør at jeg blir enda mer oppsatt på å bli enda bedre for Bilbao. England har en meget sterk liga, sier Amorebieta.

Midtstopperens klubb har imidlertid ikke fått noen konkrete bud på 22-åringen.

- Vi er klar over ryktene, men ingen har kontaktet oss formelt ennå, sier en talsmann for Athletic Bilbao.

Frustrert Ablett
Reservelagsmanager Gary Ablett klarer ikke å skjule sin frustrasjon og skuffelse etter at hans elever bare fikk med seg det ene poenget etter å ha rundspilt Manchester United etter alle kunstens regler i går kveld. Jay Spearings flotte scoring i første omgang så ut til å bli kampens eneste mål, inntil United utlignet ut av det blå bare åtte minutter før slutt.

- Vi er selvsagt skuffet. Vi følte vi hadde seieren i vår hule hånd, men dessverre slo United tilbake mot slutten av kampen. Vi hadde mye ballinnehav og burde gjort flere mål, men vi skapte likevel ikke nok opplagte målsjanser. Spesielt gjaldt dette etter pause, sier Ablett til liverpoolfc.tv.

- Vi var nær ved å ta alle poengene da Lucas headet i stolpen på overtid, legger han til.

Målscorer Jay Spearing ble kåret til banens beste spiller av liverpoolfc.tv, og blir også roset opp i skyene av sin manager.

- Jay gjorde et flott mål og hadde også andre muligheter. Uniteds keeper gjorde et par bra redninger på hans skudd fra distanse, og han hadde også et forsøk som gikk like utenfor. Han spilte veldig bra kampen sett under ett, og vi er godt fornøyd med ham, avslutter Ablett.

Liverpool ligger på sjetteplass på tabellen etter gårsdagens poengdeling på Victoria Stadium, men har spilt en kamp mindre enn flesteparten av de andre lagene.

Besiktas borte på fancard
Liverpool FC har noen billetter igjen til bortekampen mot Besiktas etter at salget til sesonkortholdere er over. Disse billettene blir nå solgt til fankortholdere som har registrert billettkjøp på bortekampen mot Porto på sine fancards. Dette salget starter i morgen.