Ankelskade for David Martin

Liverpools unge keeper fikk kun spille i fem minutter for Accrington Stanley. Adam Hammill til skotsk semifinale. Solid seier til juniorene.

”Kort” låneopphold for uheldig keeper
David Martin ble båret av banen med en ankelskade fem minutter ut i kampen mellom Accrington Stanley og Lincoln i går.  Ifølge hjemmesiden til Accrington vil Martin i hvert fall ikke bli spilleklar igjen i løpet av den måneden han er utlånt fra Liverpool.  Kampen endte for øvrig 2-2.

Suksess for Hammill
Adam Hammill spilte 90 minutter da Dunfirmline slo Partrick Thistle med 2-0 hjemme på East End Park.  Dermed er unggutten som er på utlån fra Liverpool klar for den skotske semifinalen.

Det ble ellers en stort sett bra dag for Liverpools utlånspillere.  Scott Carson stod hele kampen da Charlton vant 4-0 hjemme mot West Ham, og det samme gjorde Danny O’Donnell da hans Crewe slo Huddersfield 2-1 på bortebane.  James Smith spilte også i 90 minutter da Ross County tapte 0-2 hjemme mot Livingston.  Til slutt kom Anthony Le Tallec inn etter 79 minutter da Sochaux greide sterke 3-3 borte mot lederlaget Lyon.

3-0 til juniorene
Liverpools juniorlag vant i går 3-0 i en bortekamp mot Wolves.  Den vanlige mannskapet var forsterket med Jack Hobbs, Robbie Threlfall fra Melwood.

– Jeg var fornøyd med prestasjonen og vi spilte en del god fotball og scoret alle tre målene før pause, sa trener John Owens til liverpoolfc.tv.

- Ryan Wignall åpnet scoringene da Paul Barratt headet videre en cross fra Jay Spearing.  Ryan Flynn tok godt vare på en sjanse da han stakk igjennom på et gjennomspill fra Charlie Barnett.  Scoringen til Jimmy Ryan var den beste da han sendte av gårde et glimrende volley fra drøyt 20 meter som duppet ned og i nettet.  Han har gjort det til vane å score slike mål for oss.

Liverpools lag:  Martin Hansen, Jay Spearing, Michael Burns, Jack Hobbs, Robbie Threlfall, Charlie Barnett, Jimmy Ryan, Ryan Flytt, Ryan Wignall (Lee Woodward 60), Astrit Ajdarevic (Jonathan Pringle 70), Paul Barratt (Shane O’Connor 60).  Ubenyttede reserer:  David Roberts, Stephen Behan.