Antwi til Hartlepool

Godwin Antwi er sendt på utlån til Hartlepool for sesongen 2007/08. Champions League både på Viasat4 og TV3 fra høsten.

BBC Sport melder at Liverpool har gått med på å låne ut den unge midtstopperen Godwin Antwi til League One-klubben Hartlepool for hele 2007/08-sesongen. 19-åringen var fast inventar på Liverpools reservelag sist sesong, før han avsluttet 2006/07 med to måneder på lån hos Accrington Stanley. Ghaneseren bidro sterkt til at Accrington ikke rykket ned fra League Two. Nå får han altså prøve seg en hel sesong ett trinn høyere opp på divisjonsstigen.

Champions League på Viasat4
MTG Norge skal sende Champions League på både sin nye kanal Viasat4 og på TV3 til høsten. Programdirektør i MTG Norge, Trygve Rønningen, bekrefter nemlig overfor Kampanje at de kommer til å fordele Mesterligaen på både TV3 og Viasat4 fra høsten av.

Rønningen sier at dette skyldes at Viasat4 skal ha en sportslig profil. Men han vil ikke bekrefte at dette er starten på en prosess med å overflytte samtlige sendinger fra den attraktive fotballturneringen til Viasat4.

? Det er ikke bestemt. Men når vi har jobbet med profilen til Viasat4, har det fra dag én vært bestemt at den skal ha en sportslig profil. Og da er det naturlig at vår sterkeste sports-brand er med i disse planene, sier Rønningen.

Ved å sende Mesterliga på både Viasat4 og TV3, vil MTG Norge ha anledning til å utnytte rettighetsporteføljen sin bedre. En åpenbar mulighet for dem er å sende mesterligakamper samtidig på de to kanalene når to kamper har samtidig sendestart. Men dette ønsker ikke Rønningen å gjøre, av frykt for at kanalene spiser av hverandres seermasse.

- Det kommer til å være Champions League-kvelder på hver av kanalene, men på ulike dager. Når to kamper går samtidig kommer vi ikke til å bruke begge kanalene, sier han.

Hvilken kanal får da mest Mesterliga til høsten?

- Slik vi legger det opp nå for høsten blir det nokså jevnt fordelt. Men dette er komplisert rettighetsmessig, så om den ene kanalen får mer enn den andre er for tidlige å si. Dette er nytt for UEFA, og de er opptatt av at mesterligaen har vært en stor suksess på TV3, sier Rønningen.

Rønningen benekter at dette kun er et stunt for å få mer oppmerksomhet på Viasat4 fra den dagen de starter på scratch i september måned.