Arbeloa inn i landslagsvarmen?

Marca hevder at Liverpools Alvaro Arbeloa er i ferd med å spille seg inn i landslagsdiskusjonen, og antyder at han kan bli tatt ut i troppen Spanias privatlandskamp mot Finland om drøye to uker.

Alvaro Arbeloa er noe overraskende den eneste spilleren i Liverpools tropp som har figurert i samtlige kamper så langt denne sesongen. Spanjolens stabile spill både på høyre- og venstre back har bidratt til at de røde kun har sluppet inn to ligamål så langt denne sesongen - begge på straffespark. Det sterke defensive spillet har også bidratt til at de røde har plukket 10 poeng på de fire første bortekampene. Dette i sterk kontrast til i fjor, da man ikke noterte seg for borteseier i ligaen før man skrev desember.

Arbeloas gode og stabile spill for Liverpool har heller ikke gått ubemerket hen i hans hjemland, Spania. Storavisen Marca skriver i dag at Liverpool-backen nå er i ferd med å spille seg inn i landslagsdiskusjonen, og kan være et overraskende valg når Luis Aragones skal ta ut sin tropp til privatlandskampen mot Finland 17.oktober.

- Dette har jeg ikke hørt noe om. Jeg ville selvsagt likt å spille for landslaget, men kan ikke gjøre annet enn å prøve og spille opp mot mitt beste i alle kamper jeg slipper til i. Det vil uten tvil være et stolt øyeblikk for meg om jeg blir tatt ut i troppen, men ingen har antydet noe som helst til meg, sier hovedpersonen selv til den spanske avisen.

Spania spiller for øvrig EM-kvalifiseringskamp mot Danmark i Århus den 13.oktober, altså fire dager før Finland-kampen, uten at Marca nevner Arbeloa som aktuell for den kampen.