Arbeloa klar for kamp?

Både Liverpool Echo og Rafael Benitez antyder at Alvaro Arbeloa har ristet av seg skaden som har plaget ham siden lørdag. John Aldridge forsvarer Benitez etter Allardyce-utspill.

Ting kan tyde på at Alvaro Arbeloa har ristet av seg skaden han pådro seg mot Portsmouth på lørdag, og at han dermed kan spille mot Porto på Estádio do Dragão i kveld. Liverpool Echo venter i alle fall at spanjolen spiller sin åttende kamp av åtte mulige denne sesongen, og uttalelser fra Rafael Benitez til lokalavisen tyder på at sidebacken har blitt kvitt sine skadeproblemer.

- Det er positivt å ha Fabio Aurelio tilbake i troppen, samtidig som vi er glade for at Alvaro Arbeloa spiller bra på venstrebacken selv om han er høyreback, siteres Rafa av Echo i dag.

Aldridge forsvarer Benitez
John Aldridge går ut i dagens Liverpool Echo og forsvarer Rafael Benitez etter et usmakelig angrep fra Newcastle-manager Sam Allardyce i engelsk presse. Den tidligere Bolton-sjefen har uttalt at Benitez er heldig som ikke har fått sparken ennå.

- Rafa er heldig som fortsatt har jobb. Hadde det ikke vært for de to Champions League-finalene ville han ha vært sendt på dør, ettersom Liverpool har hatt noen svært dårlige avslutninger på de siste ligasesongene. Selv om Liverpool er gode i Champions League, så har de ikke en sjanse i ligaen. De har ikke det som skal til for å vinne ligaen ennå, skal Allardyce ha sagt til Zoo Magazine.

- Ettersom han er utlending forstår ikke Rafa at han skal prioritere ligaen foran Champions League, skal han ha lagt til.

John Aldridge har imidlertid svaret klart.

- Det er bare å spørre Alex Ferguson om hvor vanskelig det er å nå to Champions League-finaler. Burde han ha fått sparken? Rafa har gjort en fantastisk jobb med Liverpool, og hadde en stor oppgave med å få orden på en veldig dårlig tropp da han kom til klubben. Mye av dødkjøttet er nå borte, og han har vunnet FA-cupen og Champions League på veien.

- Selvsagt står det igjen å vinne ligaen, med Rafa har i alle fall 2-3 år til på seg for å gjøre det. Sam Allardyce burde egentlig fokusere på sin egen jobb. Han vet at pressen vil blåse opp kommentarer som dette, og burde egentlig ikke sette seg selv i en slik situasjon som han nå har gjort. Men dobbeltmoral er intet nytt for Sam, sier en krass Aldridge til Echo.

Ytterligere salg av Reading-billetter
Billettkontoret på Anfield har fortsatt en del billetter igjen til bortekampen mot Reading i Carling Cup om en uke. Disse blir nå lagt ut til salg for alle sesongkortholdere på onsdag, og så til alle fankortholdere på torsdag denne uken.