Arbeloa tror fortsatt på gull

Alvaro Arbeloa tror fortsatt Liverpool kan ta gullet denne sesongen, og trives godt også på venstrebacken. Anderson utelukker ikke å bli i Swansea.

Alvaro Arbeloa har spilt samtlige ligakamper for Liverpool denne sesongen. Selv om mange mener de røde nå er ute av tittelkampen, etter de mange uavgjortsresultatene den siste tiden, tror spanjolen at ligagullet enda er innen rekkevidde.

- Vi har tre viktige kamper foran oss, og alle er vanskelige. Everton borte, Besiktas borte, og så Arsenal hjemme. Det er viktig for oss å vinne alle de kampene, men vi må kanskje forbedre spillet vårt, sier backen til Liverpoolfc.tv i dag.

- Vi tror fortsatt det er mulig å vinne serien denne sesongen. Vi har enda en sjanse - og er fortsatt ubeseirede i ligaen denne sesongen. Arsenal er kun seks poeng foran oss, og det er ikke mye. Dersom vi slår dem kan avstanden kun være tre. Vi får bare fortsette å jobbe hardt.

Den anvendelige forsvareren tar seg også tid til å hylle sin landsmann, Fernando Torres.

- Jeg har spilt mot Fernando tre ganger. To ganger for Real Madrid, og en gang for Deportivo. Når du møter en spiller som han får du alltids problemer. Han er en meget god angriper, og jeg er ikke overrasket over hvor raskt han har funnet seg til rette her. Han har det som skal til.

- Jeg tror Torres vil score flere mål her enn han gjorde i Spania. Han er sterk, han kriger, og har selvtillit. Han har begynt å score allerede - noe som er viktig både for han og for oss.

For noen uker siden gikk det rykter om at Arbeloa var på vei inn i landslagsvarmen. Det har foreløpig ikkje skjedd, men spanjolen trives i Liverpool.

- Jeg er egentlig høyreback, og spiller best på høyrekanten. Nå har jeg spilt mye også på venstrebacken, og føler meg egentlig komfortabel der. Jeg føler jeg blir bedre og bedre, og ønsker bare å spille. Jeg vil spille hvor som helst. Venstrefoten min er grei nok. Den kommer seg, avsluttet Arbeloa.

Anderson utelukker ikke Swansea
Paul Anderson har vært en stor suksess på sitt utlån til Swansea, og den walisiske klubben ønsker å sikre seg vingen permanent. Den tidligere Youth Cup-mesteren ser ikke bort fra at det kan være en mulighet - dersom ting ikke fungerer for han på Anfield.

- Jeg var innom Melwood, og enkelte av gutta ga meg pes for at saken gikk på SkySports News. Men det er godt å høre fra klubben, og fint å vite at du er ønsket, sier Anderson til South West Evening Post.

- Jeg håper selvsagt å slå gjennom på det nivået, men dersom det ikke fungerer i Liverpool, så er Swansea en fin klubb. Dersom det blir slik at jeg var uønsket i Liverpool, og  flere klubber var interesserte, ville jeg nok valgt Swansea fremfor alle de andre.