Arsenal fortjente ett poeng, sier Gerrard

Steven Gerrard feiret sin 400. kamp for de røde med å score Liverpools mål i 1-1-oppgjøret mot Arsenal. Han mener londonerne fortjente ett poeng. Skuddet til Stevie G. er et av årets hardeste.

Ingenting å klage over

Mens både Jamie Carragher og Rafael Benitez har uttrykt beklagelse over at det ble med ett poeng etter toppkampen mot Arsenal, mener kaptein Steven Gerrard at de røde ikke har stort å klage over. Gerrards mål etter seks minutter og 40 sekunder ga Liverpool den åpningen på kampen som alle røde ønsket. men Arsenal kjempet seg tilbake i kampen. Cesc Fabregas utliknet med ti minutter igjen å spille, hadde også flere andre gode muligheter og greide å få med seg ett poeng hjem til London.

Kampen er karakterisert som kjempereklame for engelsk fotball, med to offensive som ga alt for tre poeng i andre omgang.

- Vi ble jo litt frustrerte da dommeren blåste i fløyta for full tid, da vi skuffet gikk av banen med to tapte poeng. Litt skuffet er vi jo etter at vi hadde tatt ledelsen, holdt den til ti minutter gjensto og attpåtil spilt godt gjennom store deler av kampen, men alt i alt kan ingen være uenige i at Arsenal fortjente å få med seg noe etter denne kampen. Arsenal er et fantastisk godt lag som alltid vil skape problemer for sine motstandere. De kommer seg alltid til mange sjanser fordi de er så raske og gode på kontringer. De er et vanskelig lag å spille mot i 90 minutter, sier kapteinen som spilte sin 400. kamp for Liverpool.

Gerrard mente at også Liverpool skapte nok sjanser til å vinne kampen.

- Det var en fantastisk kamp. For nøytrale fotballelskere måtte det vært helt utrolig å følge denne kampen, med spillet som gikk opp og ned i samfulle 90 minutter. Vi er litt skuffet over å ha latt Arsenal komme inn i kampen, men som sagt så er det ikke ufortjent at de fikk med seg et uavgjort resultat, sier Gerrard.

Nå håper han at målet hans mot Arsenal skal være det første i en lang, lang rekke av scoringer de kommende ukene.

- Jeg må innrømme at det var mye frustrasjon i det skuddet, siden målene ikke har kommet så ofte som jeg kunne tenkt meg denne sesongen. Jeg vil fortsette å jobbe hardt for at jeg skal score flere mål, noe jeg er overbevist om vil skje, sier Gerrard.

Fotballekspertene i Canal + sitt studio sa at de ikke hadde sett et hardere skudd enn Steven Gerrards i Premier League denne sesongen.