Arsenal uten Gilberto og Aliadiere

Det bekreftes nå at Arsenal kommer til Anfield i morgen uten den sentrale midtbanespilleren Gilberto og den lynhurtige franske spissen Jeremie Aliadiere.

Arsenal-manager Arsene Wenger har i ettermiddag bekreftet at verken midtbanespilleren Gilberto eller spissen Jeremie Aliadiere vil kunne spille mot Liverpool på Anfield i morgen. Dermed står Arsenal overfor en aldri så liten spisskrise foran oppgjøret på Merseyside, ettersom også Thierry Henry, Theo Walcott og Robin van Persie må stå over kampen. Gunners har imidlertid, som vi nevnte tidligere i dag, Emmanuel Adebayor tilgjengelig igjen etter suspensjon.

Midtbanestrategen Gilberto gjennomgikk en fitness test i dag, etter at han skadet hofta under spill for Brasil denne uka. Den kom brasilianeren altså ikke helskinnet gjennom. Franske Aliadiere har på sin side pådratt seg en fotskade på trening.

- Gilberto kan ikke spille, og Aliadiere har fått et spark i foten, bekrefter den franske manageren til Arsenals offisielle nettsted.

De gode nyhetene for Wenger er at han kan mønstre sin foretrukne forsvarsfirer i Eboue, Gallas, Toure og Clichy. Dette er bare tredje gang denne sesongen at han har hatt muligheten til det.