Arsenal vurderer Carson

Flere engelske aviser skriver i dag at Arsenal kan komme til å legge inn et bud på £5M for Scott Carson til sommeren. Jordskjelv rammet Liverpools treningsleir i Algarve.

Flere engelske aviser, deriblant The Daily Telegraph og The Independent, melder i dag at Arsenal er beredt til å by £5M for å sikre seg Liverpools reservekeeper Scott Carson til sommeren. Målvakten er som kjent lånt ut til Charlton denne sesongen, og fremtiden på Anfield er usikker ettersom Jose Reina har etablert seg som klubbens ubestridte førstekeeper.

Arsenal har begynt å se seg om etter en ny sisteskanse, ettersom Jens Lehmann står steilt på at han skal ha en ny toårskontrakt på Emirates, mens Gunners-ledelsen bare vil tilby han en ettårskontrakt. 37-åringens nåværende kontrakt løper ut ved sesongslutt, og dermed kan tyskeren komme til å forlate nord-London i løpet av sommeren.

21 år gamle Carson skal toppe listen over erstattere Arsene Wenger kan tenke seg, dersom Lehmann gjør alvor av trusselen om å forlate klubben dersom han ikke får en kontrakt som strekker seg over to nye år.

Liverpool kan være fristet til å gjøre en handel med Arsenal som vil bety en betydelig profitt på en spiller de betalte £750 000 for da han kom fra Leeds for to år siden. Benitez har som kjent hentet inn Daniele Padelli på lån fra Sampdoria, og kan derfor vurdere å gi slipp på Carson.

Shaky start på treningsleiren
Liverpools treningsleir i Algarve fikk en shaky start i går. The Daily Mail melder nemlig at regionen ble rammet av et jordskjelv, og rystelsene skal ha vært merkbare.