Asker Liverbirds stiftes

I kveld er det stiftelsesmøte i Asker for ny Liverbirdsklubb. Møt opp. Røde venner møtes også andre steder rundt omkring i landet hver gang LFC er på skjermen.

Vi har mottatt følgende informasjon om stiftelsemøte i Asker i kveld:

LIVERPOOL SUPPORTER?
Lyst til å ha det gøy sammen med andre Liverpoolsupportere?

Tirsdag 6. november kl 19.00 stifter vi Liverbirds Asker. En lokal supporterklubb for Liverpool FC i Asker.

Sted: Notte, Stasjonskvartalet i Asker.

Møt opp og bli med å stifte Liverbirds Asker, etterpå ser vi Liverpool - Besiktas sammen fra kl. 20.45. Gi beskjed til alle Liverpoolsupportere du kjenner.

Noe du lurer på?
Ring Knut på tlf. 466 80 112 eller Jostein på tlf. 942 93 258. Vi sees 6. november kl. 19.00.

 YOU´LL NEVER WALK ALONE

Støtt opp din lokale Liverbirdsklubb!

Vi minner også om at det som vanlig er samling foran storskjermen på følgende steder i kveld - og ellers når de røde er i aksjon:

Farsund:
Ronny & Co samles som vanlig på Pakkhuset. Den nye tskjorten kan nå bestilles! Egen hjemmeside snart ferdig. I løpet av de neste ukene planlegges medlemsmøte rundt videre drift.

Ålesund:
I ålebyen møtes Bertil & Co på Kontoret. Her blir det som vanlig stinn brakke. Sjekk mer info om klubben her:
Ålesund Liverbirds

Stavanger:
De røde i oljebyen møtes nå på Champs. Espen Svendsen og hans folk er også oppe med en utmerket hjemmeside. http://www.liverbirds-stavanger.com/

Mandal:
Thomas & Co samles i det nye klubbhuset ved Expert (Øvrebyen). De skryter av sin nye kjempeskjerm. Møt opp og sjekk ut selv!

Dersom du har info om din lokale klubb så kontakt oss på [email protected]. Det samme gjelder dersom du vurdere å starte opp på din hjemplass.