Atletico bekrefter Garcia-kjøp

Atletico Madrid har kjøpt Luis Garcia fra Liverpool. Den spanske klubben bekrefter nå at spilleren har blitt enig om en treårskontrakt med dem. Ny kontrakt på trappene for Hammill.

Atletico Madrid har kjøpt Luis Garcia fra Liverpool. Den spanske klubben bekrefter nå at midtbanespilleren har skrevet under på en treårskontrakt. Overgangsbeløpet vil ikke Atletico ut med.

- Luis Garcia returnerer til Atletico, og vil bli presentert på en pressekonferanse tirsdag kl. 13.30, heter det i en uttalelse fra den spanske klubben.

- Atletico har kommet til enighet med Liverpool om overgangen til Luis Garcia, og han har blitt enig med oss om en treårskontrakt. Så snart spilleren har gjennomført legesjekken, vil han bli presentert for mediene, heter det videre.

Garcia spilte for Atletico Madrid også i 2002/03. Han kom til Anfield fra Barcelona sommeren 2004.

Mot ny kontrakt for Hammill
Agenten til Adam Hammill tror at hans klient kan bli utlånt til skotsk fotball igjen neste sesong, etter sitt imponerende låneopphold hos Dunfermline i vinter. Samtidig forventer han at vingen skriver under en ny tre- eller fireårskontrakt med Liverpool.

- Jeg forventer at Adam blir lånt ut en sesong til, og det er gode muligheter for at det blir til en skotsk klubb. Hans spill for Dunfermline har overbevist Liverpool om at de må gi ham en ny kontrakt. Ingenting er underskrevet ennå, men med to år igjen av den eksisterende avtalen vil den nye kontrakten være for tre eller fire nye år på Anfield, sier agenten Tamas Byrne til Daily Mail.

- Klubber som Watford i Championship har vist interesse for å låne Adam, men dersom enten Celtic eller Rangers er interessert i en låneavtale vil vi nok se positivt på det, avslutter han.