Atletico Madrid gir slipp på Torres

Mye tyder nå på at Atletico Madrid gir slipp på Fernando Torres. Men uaktuelt for Rafa å la Crouch gå motsatt vei. Preseason-treningen starter torsdag. Billetter til sommerkamper.

Liverpool Echo melder i ettermiddag at Liverpool-linkede Fernando Torres nå definitivt ser ut til å forlate Atletico Madrid. Den spanske klubben skal nemlig ha lagt inn et bud på 17 millioner euro + Mista for å sikre seg Villarreals Diego Forlan som erstatter. Forlan er som kjent en annen spiss som har vært linket til Liverpool den siste tiden.

Torres’ agent, Antonio Sanz, beretter om et Liverpool-bud på £16M + Luis Garcia, men dette var ikke nok til å sikre seg 23-åringen. Ulike medier har i dag også meldt om at Atletico heller ønsker seg Peter Crouch enn Garcia i bytte, men Benitez skal ha gjort det helt klart at det er uaktuelt for Liverpool å skille seg ad med Crouch som en del av denne handelen.

Rapporter i spansk presse forteller at Atletico forlanger 36 milloner euro (£24M) for Torres, mens Liverpool bare skal være villige til å streke seg til 30 millioner (£20M) om 23-åringen skal betales i rene penger. Spissens utkjøpsklausul er som kjent 40 millioner euro (£27M).

Ettersom Madrid-klubben er lunkne på Garcia og Liverpool uvillige til å kvitte seg med Crouch, er det mye som tyder på at Djibril Cissé er spilleren som holder nøkkelen til Torres-overgangen. Ifølge AS er franskmannens agent i samtaler med Atletico Madrid om personlige betingelser for sin klient i dag. Liverpool verdsetter Cissé til rundt £6M, og Atletico kan være villige til å selge Torres om de får £15M + Cissé.

Preseason starter torsdag
Echo melder ellers i dag at Liverpools spillere starter sin preseason-trening på Melwood allerede på torsdag, men de spillerne som har vært involvert i landskamper etter sesongslutt har fått en uke ekstra fri, og vil ikke komme tilbake før torsdag i neste uke.

Ince skifter managerstol
Tidligere Liverpool-kaptein Paul Ince har forlatt managersetet i Macclesfield Town til fordel for managerjobben hos League Two-rivalen MK Dons. Ince har vært Macclesfield-manager siden oktober.

Billetter til sommerkamper
Liverpool FC har mottatt 3458 billetter til treningskampen mot Wrexham på Racecourse Ground lørdag 7.juli. Billettkontoret starter salget av disse på onsdag, og billettene kan kjøpes både i billettluka og over telefon/fax.

De røde har også mottatt 1650 billetter til Mark Tylers Testemonial, der et Liverpool XI skal spille mot Peterborough XI på London Road lørdag 21.juli. Disse selges fra torsdag.

Derby utsolgt
Vår samarbeidspartner Sabra Sportsreiser melder at enda en av høstens kamper er utsolgt for deres del. Det gjelder kampen mot Derby 1.september. Dermed har Sabra igjen kun fire helgekamper der det fortsatt er ledige plasser denne høsten. Det gjelder kampene mot Birmingham (22.sept), Fulham (10.nov), Bolton (1.des) og Portsmouth (22.des).